Show

Komentari 8

U Plesu sa zvijezdama okušat će se i Emilija Kokić: 'Shvatila sam da je plesanje slično pjevanju'

U Plesu sa zvijezdama okušat će se i Emilija Kokić: 'Shvatila sam da je plesanje slično pjevanju'

Emilija je otkrila i kako suprug, poznati spiker Miljenko Kokot, u nju vjeruje više nego ona sama. Najbitnije mu je da je zadovoljna i sretna

Pjevačica Emilija Kokić (54) jedna od kandidatkinja showa 'Ples sa zvijezdama' koji se uskoro vraća na male ekrane. Uoči toga otkrila je kako će biti disciplinirana te da će slušati sve savjete plesnog partnera. Osim toga, za In Magazin dotaknula se hobija, supruga te ostalih dosad nepoznatih detalja iz svoga života.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Od prvog trenutka sam sama sebi rekla to je autoritet, on će ti biti autoritet, bit ćeš disciplinirana i pokušat ćeš dat svoj maksimum - rekla je Emilija za plesnog partnera.

Priznala je kako još nije svjesna avanture u koju se upustila, i otkrila kako suprug, poznati spiker Miljenko Kokot (56), u nju vjeruje više nego ona sama.

- On se samo nasmijao i rekao, ja mislim da ćeš ti biti tu zadovoljna i sretna i to je njemu dovoljno. Onda sam shvatila da je to slično s pjevanjem koje radim cijeli život, čovjek može pjevati cijeli život kao što može plesat cijeli život - zaključila je pa otkrila kako joj je kuhanje najveća strast.

- Obožavam istraživati te svjetske kuhinje i načine na koje se priprema hrana - objasnila je pa ispričala kako je mnogi  još pamte po njezinom velikom hitu 'Rock Me Baby', s kojim je pobijedila na Eurosongu.

- Ljudi koji zaborave kako se ja zovem, zovu me Rock me baby i ja im se okrenem. Tako da, svakako je povezano sa mnom od prvog dana tako i danas - rekla je Emilija.

Pjevačica i grupa Riva pobijedili su 1989. godine u švicarskom gradu Lausanneu. Emiliji je taj Eurosong, kako je svojedobno kazala, ostao u najljepšem sjećanju.

-  Imala sam samo 20 godina, a da mi je netko rekao da ćemo pobijediti rekla bih mu da nije normalan, što drugo. Inače, to je bilo preveliko iznenađenje i šok za sve nas. Nije da mi nismo vjerovali da to što mi radimo je dobro, međutim kad si tako mlad i nemaš dovoljno iskustva onda misliš da ti treba još tri puta više 'nečega' - priznala je za Story.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'IZGLEDAŠ TOČNO ONAKO KAKO SAM TE ZAMIŠLJAO'

Najčitaniji članci