Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

U prodaji zadnjih 80 ulaznica za Bajagin koncert 8. ožujka

Bajaga i njegovi Instruktori održat će od 6. do 8. ožujka tri koncerta u Tvornici kulture, a sve povodom 30 godina od njegovog prvog solo koncerta u karijeri

Grgur Žučko/PIXSELL
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
2 komentara

Očekivano ogroman interes za tri Bajagina koncerta u Tvornici kulture rezultirao je prodajom gotovo svih ulaznica za subotnji nastup. U prodaji se nalazi posljednjih 80 karata za koncert kojeg će Bajaga i Instruktori odsvirati 8. ožujka i očekuje se da će te ulaznice prodati najkasnije do srijede ujutro.

Ista situacija događa se i s koncertom u petak, 7. ožujka za koji je ostala neprodana tek jedna petina ulaznica i za koji se očekuje da će biti rasprodan do vikenda.

Podsjećamo, Bajaga i njegovi Instruktori održat će od 6. do 8. ožujka tri koncerta u Tvornici kulture, a sve povodom 30 godina od njegovog prvog solo koncerta u karijeri, onog u Kulušiću 12. travnja 1984. godine. Koncerti u Tvornici bit će posvećeni Draženu Vrdoljaku, našem legendarnom novinaru i kritičaru, najzaslužnijem što je Bajaga upravo u Kulušiću predstavio svoj debi album “Pozitivna geografija” i započeo jednu od najvećih glabenih karijera na ovim prostorima.

Bajagina serija koncerata u Tvornici imala je namjeru podsjetiti i na glasovite serije koncerata kakve su, naročito 80-tih godina, prakticirali bendovi u klubovima diljem ondašnje države. I dok je bio uspjeh puniti primjerice Kulušić šest-sedam dana zaredom Bajagu će u tri nastupa u Tvornici vidjeti broj ljudi koji bi napunio klub iz Hrvojeve ulice čak devet puta.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 120 kn do dana svakog koncerta. Na dan svakog koncerta cijena će im iznositi 140 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr 

Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr  

Naši partneri pišu
Message