Obavijesti

Show

Komentari 16

U raljama predatora: Oni ga nisu uspjeli zadržati u gaćama

U raljama predatora: Oni ga nisu uspjeli zadržati u gaćama
1

RIJETKI PRIZNAJU Komičar Louis C. K. potvrdio je da je zlostavljao, a ostali tvrde da im se osvećuju ili da nisu znali kako je žrtvama bilo neugodno kad su ih ispitivali o seksu i tražili od njih masažu

VIDEO

Reper Snoop Dogg (46) našalio se kako će na dodjeli Oscara 2018. biti samo glumica Meryl Streep (68) jer popis novih holivudskih zlostavljača sve je duži.

Kolege glumca Kevina Spaceya (58) kažu da vjerojatno više nikad neće snimiti nijedan film nakon što ga je 13 žena i muškaraca optužilo za seksualno zlostavljanje.

FILE PHOTO: Cosby arrives for the third day of his sexual assault trial at the Montgomery County Courthouse in Norristown

Redatelj Ridley Scott (79) izrezao ga je iz novog filma “All the Money in the World”, u kojem igra glavnu ulogu, i opet snima te scene s Christopherom Plummerom (87).

Tony Bennett 90th Birthday Event - NYC

To će ga stajati između oko 65 milijuna kuna. Netflix je zbog Spaceya stopirao popularnu seriju “Kuća od karata” i neće se snimati nove sezone, uklonili su njegovo lice sa svih promotivnih plakata, a i Britanci istražuju je li zlostavljao djelatnike kazališta u Londonu koje je godinama vodio.

- Probudio sam se iz nesvjestice i pokušavao mi je skinuti donje rublje, rekao je bivši glumac Scott Brunton (59).

AFP/Pixsell

On je optužio zvijezdu serije “Zvjezdane staze” Georgea Takeija (80) da ga je 1981. drogirao i pokušao silovati. Dok većina negira optužbe, američki komičar Louis C. K. (50) priznao je u petak da je spolno zlostavljao pet žena.

74th Venice Film Festival

- Te su priče istinite i kajem se zbog onoga što sam učinio - ispričao je.

seagal steven

Glumac Anthony Edwards (55), poznat po ulozi liječnika u seriji “Hitna služba”, tvrdi da ga je zlostavljao scenarist i producent Garry Goddard (63) kad je imao 12 godina, a najboljeg prijatelja mu je silovao.

Roman Polanski at a court hearing

- Bilo je još žrtava i svi smo se držali kao neka ekipa te šutjeli o tome - rekao je.

Skidao se na poslovnim sastancima

Glumca Richarda Dreyfussa (70) za zlostavljanje je optužila spisateljica Jessica Tech, koja je s njim osamdesetih radila na jednom showu. Kaže da se znao pojavljivati potpuno gol pred njom i ona je uvijek pokušavala brzo pobjeći iz sobe.

Zanimljivo je da je Dreyfussov sin Harry (27) rekao da ga je Spacey puno puta dirao i predlagao mu seks, čak i kad je njegov otac bio u istoj sobi.

Warner Bros 2017 Cinemacon Presentation 2017 - Las Vegas

Tražio posebnu kemiju na audicijama

Otporan na optužbe nije ni Steven Seagal (65). Glumice Portia de Rossi i Jenny McCarthy tvrde da ih je glumac zlostavljao na audicijama.

2016 MTV Video Music Awards - Arrivals

Od McCarthy je 1995. na audiciji za film “Pod opsadom 2” tražio da se skine. Seagal je pred De Rossi otkopčao hlače i rekao da je važno da se vidi njihova kemija na ekranu.

Zavodnik iz “Tračerica” Ed Westwick optužen je za dva silovanja. Obje žene su se probudile i zatekle ga na sebi. A gotovo dva desetljeća slavni modni fotograf Terry Richardson (52) zlostavlja je žene i silio ih na seks u zamjenu za manekensku karijeru.

PA/Pixsell

- Netko ga je zlostavljao, ali to nije bio Sheen - rekla je majka preminuloga glumca Coreya Haima. Corey Feldman optužio je Charlieja Sheena (52) da je silovao Haima 1986. na setu filma “Lucas” i zbog toga se okrenuo drogi te umro od predoziranja 2010.

Tomislav Miletić/Pixsell

Coreyeva majka kaže da ga je netko silovao, ali to nije bio Sheen. Njegova bivša supruga Denise Richards razvela od njega jer je gledao porniće u kojima glume djeca i bojala se za kćeri.

PA/Pixsell

Dustin Hoffman je, pak, htio seks sa scenaristicom Wendy Riss Gatsiounis, a kad je odbila, nije želio snimiti film prema njenoj drami. Usto, glumac je setu filma “Death of Salesman” zgrabio tada 17-godišnju pomoćnicu producenta i ispitivao je o seksu.

Ponižavala ga jer je bijelac

I Mariah Carey (47) našla se na stupu srama. Bivši tjelohranitelj pjevačice kaže da ga je seksualno zlostavljala dok je radio za nju.

PA/Pixsell

Razotkrivanje svih ovih zlostavljača počelo je s producentom Harveyem Weinsteinom, kojeg je optužilo više od 100 žena. Psiholozi kažu da su radi podrške okoline tek sad žrtve odlučile progovoriti o svojim traumama.

Mariah Carey Hand and Footprints Ceremony - Los Angeles
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...