Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

U ratu sam u danu izgubio 12 članova obitelji, neke nisu našli

Ivana Jakubovskog  Marijana je pitala zašto, unatoč svoj ljubavi koju dobiva od bližnjih, živi iz dana u dan. 'Imao sam 14 godina '91. kada sam ostao bez brata, bez tetke, bez tri ujaka, bez bratića…', rekao je Ivan

Foto: RTL
45 komentara

U velikom izazovu kandidati su otišli na more, a Mirna je razočarana jer smatra da je time diskriminirana, s obzirom na to da nije plivač i ne može sudjelovati u zadatku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kandidati su se utrkivali u kanuima te veslali do bove na kojoj su vrećice sa slagalicama te po povratku na plažu moraju složiti slagalicu, a pobjednik je bio onaj tko prvi sve napravi po pravilima. Nagrada je bila pola kilograma prednosti na vaganju. 

Foto: RTL

Gurka je prvi imao problema sa zadatkom jer je krivo sjeo u čamac i prevrnuo se no nakon što je krenuo vrlo je brzo došao do bove i pokupio slagalice. Pokazalo se da je na kraju veći problem bio složiti slagalicu, a Marino je komentirao da jednostavno nije talentiran za to. Rezultat je bio neizvjestan jer su Jakubovski i Roko gotovo u isto vrijeme složili sliku pa je fotofiniš pokazao da je ipak brži bio Roko, koji je tako dobio pola kilograma prednosti na vaganju. 

Foto: RTL

Dečki su prije vaganja odradili trening s Majom, a djevojke s Edom no Maja se poprilično mučila s motiviranjem kandidata, a Roko je priznao da su sva četvorica 'u banani' i nije im se dalo trenirati. Mirna je prišla treneru Edi jer je htjela s njim riješiti situaciju koju su imali na vaganju kad je Edo rekao da Mirna vjerojatno ni s kim od kandidata, pa čak ni s njim, neće ostati u kontaktu. 

ŠOKIRALA GLEDATELJE Julija se nije prepoznala nakon preobrazbe: 'Tko je ova žena?'

Na vaganje kandidati prvi put dolaze kao pojedinci, a ne kao tim, a Marijana Batinić ih je obavijestila da će o ispadanju odlučivati žuta linija, odnosno da će kandidati birati koga izbacuju između tri najlošija kandidata.  Prva je na vaganje išla Mirna kojoj je vaga pokazala 3,2 kilograma manje te je tako pala ispod 100 kila i sad ima 99,5 kg. 

Foto: RTL

- Ponosna sam na sebe, radila sam kao konj i imam razlog veseliti se - kazala je Mirna. Gurka je na vaganju priznao da se trgnuo tek zadnjih nekoliko ciklusa i da je prije više glavom bio izvan kuće nego u kući. On je izgubio 2,9 kila i došao na kilažu od 139,6 kila. 

- Probudio se i stvarno daje puno više nego što je davao prije, ali ima tu prostora na napredak - komentirala je Maja. Lidija je lakša za 2,2 kile, što ju je potpuno oduševilo jer je prva kandidatkinja koja je pala ispod 90 kila i sada ima 89,3. Sara je izgubila 1,9 kila što joj je bilo olakšanje jer je strahovala da je u plusu. 

Foto: RTL

Ivana Jakubovskog  Marijana je pitala zašto, unatoč svoj ljubavi koju dobiva od bližnjih, živi iz dana u dan. 

- Nisam htio na početku showa govoriti ništa jer nisam htio sažaljenje. Imao sam 14 godina te '91. kada sam ostao bez rođenog brata, bez tetke, bez tri ujaka, bez bratića… U jednom danu ostajete bez 12 članova obitelji. Poslije toga živite s osobom, a to je moja majka, koja je izgubila dijete, braću, sestre, nećake i gledate kako nju gubite. Imate sedam godina mlađu sestru s kojom morate biti. I onda dolazi '95., '96. kad dobivate neka tijela, dobivate samo sanduke i mislite: 'Je l' mi stvarno njega sahranjujemo ili je možda ipak živ?'. I onda 27 godina kasnije i dalje nemate neka tijela, ali imamo neku novu djecu koju učimo da unatoč svemu nikoga ne mrze - ispričao je Ivan svoju životnu priču koja je natjerala suze na oči svima u studiju. 

Na vaganju je njegov rezultat bio 2,9 kila manje, a dosad je skinuo 53,4 kile. Marino je izgubio 1,3 kile, s čim nije bio nimalo zadovoljan. 

Foto: RTL

- Promijenilo se to što sam vratio svoje samopouzdanje u ovom showu, ali krenuo sam dosta loše, sebe sam podcjenjivao, mislio da sam najgori, da su svi bolji od mene. Sad vjerujem da je samo nebo granica - ispričao je Marino. 

SLAVE 10 MJESECI Marku nakon 'vage' cvjeta u ljubavi: Hvala ti Bože na ovom

Julija je izgubila samo 0,9 kila, a Edo je rekao da je taj rezultat svojevrstan podbačaj iako je Julija smatrala da je ona svoje limite ionako odavno prešla. Posljednji je na vaganje išao Roko koji je imao pola kilograma prednosti koje je zaradio na izazovu, a vaga mu je pokazala četiri kilograma manje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message