Obavijesti

Show

Komentari 0

U riječkom Tunelu u subotu svira bend 'A zar je to važno'

U riječkom Tunelu u subotu svira bend 'A zar je to važno'
1

Zelena čistka, jedan dan za čistiji okoliš je akcija čišćenja divljih odlagališta otpada. U ponedjeljak, jam session i Cows&Chickens nastavljaju s dobrim svirkama

VIDEO

Zelena Čistka se druži i najavljuje svoju akciju za subotu, u petak nam dolazi stari prijatelj iz Graza gdje uz Proljetnu Svečanost predstavljamo Springfestival, a u subotu "nije bitno". 'A Zar Je To Važno' bend nam prvo svira svoje hitove, a poslije pušta muziku do kraja. Ponedjeljak, jam session i Cows&Chickens nastavljaju s dobrim svirkama. 

18.04., četvrtak Priprema. Pozor. ČISTKA! Zelena Čistka

Zelena čistka - jedan dan za čistiji okoliš je akcija čišćenja divljih odlagališta otpada. Dio je međunarodne akcije "Let's Do It! World". Nakon napornog rada na akciji Zelena čistka - koja će se održati 20.04., ekipa će se opustiti u dobrom društvu prije nego zaprlja ruke. Toče se zeleni kokteli, a zelena MTrcol pušta zelene muzike! Otvoreni poziv svima koji se žele priključiti druženju, kao i samoj akciji. Prva Zelena čistka se dogodila

21. travnja 2012. u organizaciji Udruge Žmergo iz Opatije uz podršku Ureda predsjednika RH dr. Ive Josipovića te brojnih drugih institucija i prijatelja akcije. Najveća je ekološka volonterska akcija u Hrvatskoj do sada. U prvu Zelenu čistku bile su uključene sve hrvatske županije te više od 60 gradova i općina, a sudjelovalo je više od 30 000 volontera.

 Start u 21h.Tunelarine nema.

19.04., petak PROLJETNA SVEČANOST Springfestival Graz promo

Proljetna Svečanost TURNMASTER TIM(Springfestival, AUT) - Old School Vinyl Set only Turnmaster Tim je za dj pultom duže nego što voli priznati - skoro 20 godina. U raznolikoj karijeri skupio je više od 700 nastupa uključujući Loveparade u Berlinu, rezidenciju u Ambasadi Gavioli te kao "support" za Bon Jovi and Van Halen. Dok je živio u Rijeci nastupao je i na Valkani, Rabac Summer Festivalu, Carnival Partyju i klubovima i festivalima širom Hrvatske, Slovenije i Austrije.Zlatno pravilo u DJ setovima mu je - Djevojkama se muzika mora svidjeti!

Kada cure plešu, dečki prate. Očekujte svježe i slušljive melodije i puno vokala izmješane kroz Disco, Soul, Funk i House, a uhvatite ga i za šankom da vam ispriča koju ludu priču sa svojih putovanja. AMOR(Back And Forth, Deep This, CRO) SUB(Beats n' Style, CRO)

Start u 22h.Tunelarina - 10kn prije ponoći / 20kn poslije.

20.04., subota Koncert + DJ set: 'A ZAR JE TO VAŽNO'

Bend blesavih mladića i jednog malo starijeg gospodina! Osim što besprijekorno sviraju i pjevaju, radit će i neke čudne stvari koje su čuvali samo za Rijeku. Npr. sunožni skokovi preko bačve, trčanje bosim nogama preko upaljenih upaljača, limbo dens, oponašanje zvukova flore i faune (naglasak na flori)... I tako...Svega po malo će bit.  Šalu nastranu (ili na stranu?!), svirat će neke nove pjesme i poneke stare. Bit će super! Dođi i ti! 

Start u 22h.Tunelarine nema. 

22.04. ponedjeljak Jam session: COWS & CHICKENS Cows&Chickens

Tradicija se nastavlja: Ponedjeljkom imamo otvoreni jam session. Tu su COWS & CHICKENS kao stalni gosti, a svi su muzičari pozvani da se pridruže! Ubaci se u svirku! Slobodno se i ti pridruži ekipi u bilo kojem trenutku, zasviraj s njima i pokaži što znaš. Pravi se važan. Start: 21h. Tunelarine nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara