Show

Komentari 4

U Splitu osvanuo mural koji je posvećen Ćubiju, Smoji, Runjiću i Mosoru: Obilježili su jednu eru

U Splitu osvanuo mural koji je posvećen Ćubiju, Smoji, Runjiću i Mosoru: Obilježili su jednu eru

Oni su svojim riječima i djelima izgradili naš identitet, identitet po kojem smo u konačnici i poznati, poručio je čelnik kotara i kandidat za splitskog gradonačelnika Davor Matijević

Na objektu kotara na Blatinama u Splitu oslikan je mural posvećen Damiru Mihanoviću ĆubijuMiljenku Smoji, Zdenku Runjiću i Miloradu Bibiću Mosoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ćubi, Smoje, Runjić i Mosor na muralu su prikazani kao da su na zajedničkom druženju nasmijanih lica.

U Splitu osvanuo grafit posvećen Ćubiju, Smoji, Runjiću i Mosoru

- U ovu inicijativu krenuli smo kako bismo zauvijek odali počast našim legendama, onim ljudima zbog kojih se za Split zna i van europskih okvira. Ne treba previše trošiti riječi za opisati njihovu autentičnost, šarm i splitski temperament. Oni su svojim riječima i djelima izgradili naš identitet, identitet po kojem smo u konačnici i poznati - napisao je na Facebooku čelnik kotara i kandidat za splitskog gradonačelnika Davor Matijević.

- Za njih možemo reći da su obilježili jednu eru. Eru u kojoj smo odrastali. Eru u kojoj smo se smijali. Eru u kojoj smo uistinu bili ljudi - sa svim svojim manama i vrlinama - dodao je.

Splićani od danas mogu uživati u muralu u njihovoj ulici koji će ih uvijek sjećati na legende njihovog grada i Hrvatske scene.

Najčitaniji članci