Obavijesti

Show

Komentari 27

U spotu posvećenom Serie A glavna uloga našoj Mirti Šurjak

U spotu posvećenom Serie A glavna uloga našoj Mirti Šurjak
6

Splićanin Ivo Šćepanović napisao je stihove iznimno popularne pjesme ''Mi manca il calcio'', pjeva je Talijan Ermanno Fabbri, a glavnu ulogu u video sportu dobila je popularna HTV-ova voditeljica Mirta Šurjak....

VIDEO

Mirta Šurjak kao Diletta Leotta ili Simona Ventura! Zašto ne? Bave se istim ili sličnim poslom, a o ukusima se ne raspravlja... Uostalom, u nemogućnosti da zbog pandemije korona virusa video spot o pjesmi posvećenoj talijanskim navijačima snime u Italiji, autori stihova i glazbe glavnu su ulogu u spotu povjerili upravo popularnoj HTV - ovoj voditeljici.

Pokretanje videa...

Mirta Šurjak 00:11

Autor stihova za pjesmu ''Mi manca il calcio'', odnosno ''Nedostaje mi nogomet'', je Splićanin Ivo Šćepanović, skladatelj i pjevač je Talijan Ermanno Fabbri, a u prvom tjednu emitiranja na talijanskim radio postajama pjesma je postala pravi hit. Poznato je koliko su Talijani ludi za nogometom i koliko im nogomet nedostaje u zadnjih par mjeseci koje su silom prilika provodili u karanteni, pa nije ni čudo da su brojne TV kuće zaželjele i video spot novog hita, kako bi ga emitirale u svojim programima.

Mirta Šurjak

- Spot je trebao biti snimljen u Italiji, ali kod njih je situacija s koronom još uvijek komplicirana pa smo se odlučili dio spota snimiti u Splitu kako ne bi gubili vrijeme – otkriva nam Šćepanović, koji je Talijanima i predložio Mirtu u glavnoj ulozi.

- Tražili su hrvatsku verziju njihovih popularnih voditeljica Dilette Leotte i Simone Venture, ja sam im poslao Mirtine fotografije i životopis i bili su oduševljeni, odmah su pristali. Sad ćemo vidjeti kako će proći spot koji je snimljen u produkciji ''St polis'' i ''AV media Split'', na kome su radili Ivan Perić, Tony Marasović i prof. Goran Čaće.

Mirta Šurjak

Stihovi u kojima autor ponavlja koliko mu nedostaje nogomet, Serie A, tribine..., bit će tako popraćeni scenama u kojima Mirta u dresovima najvećih i najpopularnijih talijanskih klubova leži na travi, igra se s loptom...

Mirta Šurjak

- Čast mi je što su mi ponudili sudjelovanje u ovakvom projektu, pogotovo što se u stihovima pjesme spominju poznate talijanske voditeljice nogometnih emisija. Ivo me iznenadio pozivom, ali zaigrao je na jaku kartu moje ljubavi prema nogometu i morala sam pristati – kaže popularna Mirta, koja je imala samo jedan uvjet za angažman:

Pokretanje videa...

Mirta Šurjak 00:16

- Poznato je što u svijetu nogometa znači Serie A, ali je isto tako poznato i što meni znači Hajduk. Zbog toga sam inzistirala da se u par kadrova pojavim u meni najdražem dresu te tako Talijanima pošaljem podršku iz Hrvatske u našem najprepoznatljivijem simbolu. Neka se nastave boriti s ovim što ih je snašlo i uskoro ćemo svi skupa opet uživati u nogometu – zaključila je Mirta.

Mirta Šurjak
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš