Obavijesti

Show

Komentari 60

U strogoj tajnosti: Margot se udala za dugogodišnjeg dečka

U strogoj tajnosti: Margot se udala za dugogodišnjeg dečka
3

Australska glumica zaručila se za dugogodišnjeg dečka Toma Ackerleyja početkom godine, a par je razmijenio zavjete na tajnoj ceremoniji u Australiji preko vikenda

VIDEO

Margot Robbie (26) udala se za dečka, britanskog redatelja Toma Ackerleyja (33), kojeg je upoznala 2013. godine na setu filma 'Suite Française', pišu australski mediji. 

 

#Igotdrunkandshegotlucky

A photo posted by Tom Ackerley (@alpha_meows) on

Zvijezda filma 'Odred otpisanih' Toma je nagovorila da zavjete razmjene na plaži australskog grada Byron Bay. Glumičin dečko je, navodno, priželjkivao vjenčanje u rodnoj Britaniji no ubrzo je popustio svojoj djevojci.

 

A photo posted by @margotrobbie on

Iako su se vjenčali u potpunoj tajnosti te su gostima pri dolasku 'zaplijenili' mobitele i kamere, prijatelji para našli su se na nekoliko objavljenih fotografija na društvenim mrežama. Australski mediji tvrde da se radi o 'fotkama' s vjenčanja. Glumičina sestra Anya bila joj je kuma.

Margot i Tom unajmili su desetak zaštitara, a sama lokacija vjenčanja gostima je bila nepoznata. Par je svojim prijateljima i obitelji rekao da dođu na nekoliko različitih lokacija, s kojih su ih zatim 'pokupili' autobusom te ih odveli na mjesto svadbe. 

Australski portal 'dokopao' se fotografija s vjenčanja. Možete ih pogledati OVDJE. 

Zabava se, pišu mediji, odvijala na prostranom privatnom imanju s bazenom i desetak soba. 

- Bila sam tipična single djevojka. Povraćalo mi se od same pomisli na vezu, ali ova ljubav mi se 'prikrala'. Dugo smo bili prijatelji i uvijek sam bila zaljubljena u njega, ali sam mislila da ja njega ne zanimam na taj način pa nisam htjela pokvariti naše prijateljstvo. Ali na kraju sam mu priznala da mi se sviđa. Sad tek shvaćam da je ova veza nešto najsmislenije što mi se dogodilo - prepričala je jednom prilikom Australka. 

 

Fun night last night at the Gotham Awards with #calvinklein #deepeuphoria #ad

A photo posted by @margotrobbie on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...