Obavijesti

Show

Komentari 128

Ubio ga: Maneken ljubavnika brutalno kastrirao vadičepom

Ubio ga: Maneken ljubavnika brutalno kastrirao vadičepom
3

Maneken Renato Seabra (23) vjerovao je da je poslan od Boga da očisti svijet od homoseksualnosti. Osuđen je za kastraciju i ubojstvo svog 65-godišnjeg ljubavnika

VIDEO

Mladi portugalski maneken Renato Seabra osuđen je za kastraciju i ubojstvo svog 65-godišnjeg ljubavnika Carlosa Castra u New Yorku prije dvije godine, javlja NY Times. Kazna će mu biti izrečena 21. prosinca.

Pretučeno i osakaćeno tijelo 65-godišnjeg portugalskog novinara pronađeno je u njegovoj sobi na 34. katu hotela InterContinental početkom siječnja 2011. godine. Seabra (23), koji ga je kastirao vadičepom, a testise si stavio na zglobove, uhićen je dan kasnije u bolnici St. Luke's-Roosevelt. Nakon što je Castra nasmrt pretukao, otuširao se, odjenuo čistu odjeću, uzeo mu 1600 dolara iz novčanika te na vrata sobe postavio znak "ne uznemiravati".

Seabrini odvjetnici slučaj su gradili na teoriji da je Seabra doista ubio Castra, ali da ne može biti kazneno odgovoran jer je psihički bolesnik. Poroti na Vrhovnom sudu u Manhattanu rekli su kako je Seabra vjerovao da ga je Bog poslao da svijet oslobodi od homoseksualaca.

- Rekao je da je homoseksualnost demon te da je ubio Carlosa Castra samo kako bi svijet učinio boljim mjestom - rekao je odvjetnik David Touger u zaključnoj izjavi.

Međutim, zamjenica okružnog tužitelja Maxine Rosenthal tvrdila je kako je Seabra ubio iz bijesa, a ne zbog ludosti, da je htio omalovažiti žrtvu. Castro mu je nakon nekog vremena postao odvratan, no nastavio je vezu zbog darova i veza u svijetu mode koje mu je osiguravao.

Više od 20 liječnika iz bolnice u kojoj je uhićen rekli su da je teško psihički bolestan. No, glavni stručni svjedok optužbe, psiholog William B. Barr, zaključio je kako Seabra u trenutku ubojstva nije bio u stanju neubrojivosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...