Obavijesti

Show

Komentari 396

Ubojica prijeti samoubojstvom na Fejsu: Večeras idem k njoj!

Ubojica prijeti samoubojstvom na Fejsu: Večeras idem k njoj!
15

Odbjegli Darijan Dača Musić, koji je ubio srpsku manekenku, na svom profilu je napisao da će si još večeras pucati u glavu kako bi mogao biti sa "svojom jedinom"

VIDEO

Darijan Dača Musić (25), za kojim srbijanska policija traga zbog ubojstva 25-godišnje manekenke Vladislave Červenko, oglasio se na svom Facebook profilu. Zaprijetio je da će se još večeras ubiti hicem u glavu kako bi ponovno mogao biti sa "svojom jedinom", javlja Telegraf.

- Stižem ljubavi, čekaj me, da te držim za ruku ako se gore nečega uplašiš, znaš da si pored mene najjača! Zauvijek anđele moj grešni!, napisao je Dača. Policiji je poručio da su glupi i da je od prvog dana znao kako će "putovati kod svog anđela" te da ih je samo zaj... par dana. 

- Volim je. I tako mrtvu, hladnu i zgrčenu. Voljet ću je zauvijek više od sebe i svega. I ona mene voli i dalje. Mi smo nešto posebno vjerujte mi. Varala me s mnogima kad sam bio u zatvoru i priznala mi je to. To me pogodilo jer ona je moje sve, moje sve. Nisam htio da umre, nije mi to bio cilj - napisao je Darijan na Facebooku te dodao da će si pucati u glavu kako bi mogao i dalje čuvati svoju jedinu. 

- Ne trebaju je anđeli čuvati kao što svi vi kažete. Ja večeras pucam sebi u glavu napokon i idem čuvati svoje jedno. Valjda je gore sve idealno i nema negativnih stvari koje su nam uništavale vezu. Ljubavi, naši snovi će napokon biti ostvareni - ostatak je Darijanovog statusa. 

Izrazio je sućut obitelji svoje djevojke i poručio kako je nije htio ubiti. Napisao je i neka izraze sućut njegovoj majci te da joj kažu da je voli. 

Podsjetimo, policija je u stanu u Novom Sadu pronašla mrtvu i mučenu manekenku. Sumnja je odmah pala na njezinog dečka koji je nakon ubojstva pobjegao. Musić je inače od prije poznat policiji kao član narkomiljea. 

Prije deset godina Darijanov otac je počinio samoubojstvo

Kako piše srpski Svet, istražni sudac Miroslav Alimpić nakon očevida je rekao da su na tijelu djevojke bile vidljive brojne ozljede, a dokazi upućuju na to da je djevojka ubijena u ponedjeljak popodne. Susjedi su zvali policiju i prijavili da se nešto čudno događa u stanu na 12. katu njihove zgrade. Pošto iz stana nije nitko odgovarao ni otvarao vrata, vrata su razbili policajci. Prema podacima istrage, djevojka je mučena, a na tijelu su vidljive i opekotine pa se pretpostavlja da je ubojica gasio cigarete na tijelu djevojke. Osumnjičeni Darijan Musić iz zatvora je pušten prije mjesec i pol dana, piše Svet te dodaje kako je njegov otac prije deset godina počinio samoubojstvo te da je Darijan od svoje 15. godine živio samo s majkom. 

Mušić tražio snimke s nadzorne kamere u Vladislavinoj zgradi

Mušić je odmah nakon zločina, svjestan toga što je učinio, pokušao doći do snimki s kamera koje su postavljene u zgradi, piše srpski Press. 

- Nakon ubojstva nazvao je predstavnika stanara i prijavio da su mu ukrali bicikl koji je kupio prije tri dana. Snimke s nadzornih kamera htio je kako bi, kako je rekao, uhvatio lopova. No, nije ih dobio - rekli su iz policije. 

Vladislava je novcem osvojenim na lotu kupila stan i otvorila teretanu

Prijatelji Vladislave šokirani su njezinom smrću, ali kažu kako je Mušić bio poznat po nasilnoj prirodi. 

- Vladislava je bila sjajna djevojka, vrijedna i poštena. Prije nekoliko godina osvojila je novac na lotu. Tada se preselila iz Žablja u Novi Sad gdje je kupila stan i otvorila svoju teretanu. S Mušićem je bila dvije godine u vezi. On je imao dosta novaca, ali se volio baviti i mnogim drugim stvarima pa su za njega znali u policiji - rekla je za Press jedna od Vladislavinih prijateljica te dodala kako ne zna što je moglo prethoditi ubojstvu, no sigurna je da je to napravio zbog ljubomore. 

- Stalno ju je optuživao za razne gluposti. Prije mjesec dana mi se žalila da je stalno maltretira i da joj prijeti - tvrdi njezina prijateljica. 

Djevojci su predviđali uspješnu karijeru

Vladislava Červenko u novosadskim modnim krugovima postala je poznata prošle godine kad se slikala za naslovnicu časopisa CKM. Od tada su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru.  Vladislava je živjela u svom stanu, a bila je i vlasnica teretane 'Energym', piše srpski Press. 

'Mušić me molio da je fotografiram'

Vlasnik modne agencije 'Rebit' za koju je radila Vladislava Červenko, kaže da je bio šokiran kad je čuo da je ubijena, a još više ga je šokiralo kad je čuo da je za taj zločin osumnjičen njezin dečko. 

- Darijan me prije dvije godine kad sam radio kao fitness instruktor zvao i zamolio da fotografiram njegovu djevojku. Rekao je da želi provokativne fotografije, ali u granicama pristojnosti. Vladislava je tad bila poluodjevena, a on čak nije ni bio na snimanju kako ne bi smetao. Zato me začudilo da ju je on ubio zbog ljubomore - rekao je Slavko Zec za srpski Press te dodao kako ju je ubrzo angažirao da radi za njegovu agenciju i pomogao joj da se pojavi na naslovnici FHM-a. 

- Mušiću su se te fotografije svidjele i najbolju je htio tetovirati na svojim leđima - otkrio je Zec. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 396
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina