Obavijesti

Show

Komentari 4

Učenici iznenadili 'profu' nakon što je ispala iz Supertalenta...

Učenici iznenadili 'profu' nakon što je ispala iz Supertalenta...
6

'Flamenco Split' je grupa koja se sastoji od amaterskih plesačica. Njihova prava zanimanja su profesorica hrvatskog jezika, turistički vodič, grafička dizajnerica... Samo jedna od njih bavi se profesionalno plesom

VIDEO

U pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastupila je plesna grupa 'Flamenco Split', a iako nisu prošle u finale, jednu od plesačica dočekalo je iznenađenje pri povratku, piše Dalmatinski portal.

Tea Simunić profesorica je hrvatskog jezika u Osnovnoj školi Trstenik u Splitu, a nakon ispadanja iz Supertalenta, učenici su po ploči pisali poruke podrške. 'Za nas ste pobjednice', 'Volimo vas', 'Nismo mogli dobiti bolju razrednicu', samo su neke od njih.

'Flamenco Split' je grupa koja se sastoji od amaterskih plesačica koja su inače polaznice istoimene škole. Njihova prava zanimanja su profesorica hrvatskog jezika, turistički vodič, inženjer pomorskog prometa, voditeljica mažoretkinja, grafička dizajnerica... Samo jedna od njih bavi se profesionalno plesom, točnije salsom, a djevojke zajedno plešu tek nešto više od godinu dana.

Kako sve imaju poslovne, ali i obiteljske obveze, teško im je bilo uskladiti se i dogovoriti treninge. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:05

- Kada postoji velika količina ljubavi prema onome čime se baviš, tada se za sve nađe vremena i načina. To, naravno, ne bi bilo moguće u prvom redu bez podrške obitelji. Ukućani imaju razumijevanja i moram im biti zahvalna. Moja curica voli plesati i često je prisutna na našim probama, dok sin ostane kući igrati s tatom balun - rekla je Tea. 

Nakon što su nastupile u polufinalnoj emisiji, Maja je imala samo riječi hvale za plesačice.

- Nećemo vas zaboraviti iduća dva dana. Vidi se da ste puno vježbale i da ste bile ujednačene. Ja kao žena sam ponosna što sam žena dok vas gledam. Baš ste bile dobre - rekla je Maja. 

 

Pogledajte zadnju epizodu najvećeg regionalnog YouTube talent showa Videostar!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...