Obavijesti

Show

Komentari 2

Udomljeni ljubimci zvijezde su novog videospota Ivane Kindl

Udomljeni ljubimci zvijezde su novog videospota Ivane Kindl
3

Video je nastao od snimaka brojnih udomitelja sa svojim spašenim ljubimcima, priključila se i brojna poznata imena, kao što su Krešimir Sučević Međeral, Remi, Marko Kutlić, Indira Levak, Slavko Sobin...

VIDEO

Ivana Kindl (42), velika ljubiteljica životinja, predstavlja videospot za božićni singl 'Božić je i njima', posvećen napuštenim macama i psima. Video je nastao od snimaka brojnih udomitelja sa svojim spašenim ljubimcima, a u prvom dijelu spota nalaze se štićenici raznih udruga i skloništa koji traže dom. U spotu se pojavljuju i poznata imena koja su otvorila srce i vrata svog doma napuštenim životinjama: Krešimir Sučević Međeral, Toni Starešinić i Željka Veverec, Gina Damjanović, Indira Levak, Nenad Borgudan (Detour), Mirela Priselac Remi, Ana Lovrenčić, Marko Kutlić i Nela, Slavko Sobin, Lu Jakelić, Marko Petrić, Neda Parmać i Petra Kurtela. Video je koncipirao i montirao Marko Horvat iz NEXUS produkcije.

- Iznimno je važno osvijestiti odgovornost koju bi svi trebali imati prema životinjama koje usamljeno pate, osobito u hladnim zimskim vremenima. Svatko tko je progledao srcem dobro zna kakvu ljubav i sreću ta predivna bića donose u naše živote. Ne zaboravimo, bez flore i faune ljudi ne bi mogli funkcionirati, zato je važno educirati se i to osvijestiti - poručila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Singl 'Božić je i njima' predstavljen je sredinom studenog, a tom prigodom Ivana je putem društvenih mreža pozvala svoje pratitelje da joj pošalju videosnimke na kojima su oni i njihovi udomljeni ljubimci. U izradi videa sudjelovali su i volonteri udruga i skloništa: Udruga devet života iz Osijeka, Sklonište za životinje Velika Gorica, Udruga Sirius iz Požege, Sklonište Prijatelji Čakovec, Udruga Šinterice dobra srca iz Koprivnice te Udruga Rocco iz Vinkovaca.

- Zahvaljujemo svim volonterima iz udruga i skloništa na požrtvovnoj brizi o napuštenim životinjama. Neki od njih poslali su snimke svojih štićenika koji traže dom, zato svakako gledajte srcem! Zahvaljujemo i mnogim ljudima koji su slali snimke svojih ljubimaca, hvala vam što gledate srcem i što ste pružili šansu napuštenim njuškicama - dodala je ova vrsna glazbenica.

'Božić je i njima' donosi gospel/R&B ugođaj, za koji Ivana ističe da joj je omiljen. Glazbu i tekst potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je odsvirao klavijature i bas te bio zadužen za snimanje, produkciju i miks, dok je Filip Vidović uz miks bio odgovoran i za mastering. Uz njih, u kreiranju pjesme sudjelovali su i Luka Banić (gitara), Viktor Lipić (klavijature), Jakša Kriletić Jordes (saksofon), Eric Vidović (prateći vokal) i Laura Mjeda (prateći vokal).

Glazbenici su pjevali kako je Ivo dirigirao, 'držao' je pola estrade
Glazbenici su pjevali kako je Ivo dirigirao, 'držao' je pola estrade

Ivana je otkrila da se inspiracija za pisanje o toj temi javila tijekom ljeta.

- Alenu je jednog dana sinula ideja te mi je u vrlo emotivnoj prezentaciji rekao kako još nije čuo da je netko posvetio božićnu pjesmu njima, napuštenim macama i psima. Oboje smo veliki ljubitelji životinja, osobito mačaka, tema se logički nametnula. Zasuzile su nam oči i to je bilo to. Krenuli smo s refrenom i njegovom idejom teksta i melodije, nakon čega sam napisala ostale stihove i oblikovala melodiju za strofe - rekla je Ivana.

Ivana Kindl svojom novom pjesmom nastavlja niz autorskih singlova koji je započeo sa 'Sve istine i laži', popraćen uspješnima 'Ima nade', 'Budi mi blizu', 'Imamo razlog', 'Ostavljaš me samu' te 'Divovi ljubavi'. Svakim je singlom ostvarila visoku poziciju na domaćoj HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya i dodatno zapečatila svoj prepoznatljivi glazbeni zvuk, koji je ponovno prisutan i u njenom najnovijem, božićnom singlu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život