Obavijesti

Show

Ulovi najbolje trenutke s mora i pretvori ih u animirani GIF

Ulovi najbolje trenutke s mora i pretvori ih u animirani GIF
8

Zahvaljujući brojnim aplikacijama, od svojih videa i snimki možemo napraviti spektakularne animacije kojima ćemo prijateljima dočarati koliko nam je fantastično na ljetovanju

VIDEO

Mali animirani GIF-ovi koji se neprestano vrte ukrug postali su nezamjenjiv dio naše online komunikacije jer nam omogućuju da reagiramo na način na koji riječima ne bismo mogli. Ali, zašto bismo bili osuđeni na GIF-ove Johna Travolte ili Georgea Costanze kad možemo i mi izraditi sami svoj GIF? Zahvaljujući brojnim aplikacijama, od svojih videa i snimki možemo napraviti spektakularne animacije kojima ćemo prijateljima dočarati koliko nam je fantastično na ljetovanju, neovisno o tome je li riječ o sjajnom izlasku ili vratolomijama u plićaku.

GIF Maker

GIF Maker može snimiti do 50 fotografija u nizu ili kratki video od 25 sekundi, a potom će sam odraditi ostalo, kao i brojne aplikacije slične njemu. Ima i dodatnu opciju da kreirate kolaž od najviše 9 fotografija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zooface- GIF Animal Morph

Za razliku od klasičnih GIF kreatora, ovaj je nešto drugačiji, okrenut više ljubiteljima životinja. Na prvu bi vas mogao podsjetiti na neki film strave u kojem se čovjek pretvara u neku životinju, ali vrijedi ga isprobati. Samo trebate odabrati lice i životinju u koju se želite preobraziti i pokrenuti aplikaciju. Svoju preobrazbu možete potom spremiti i podijeliti, a nude vam više od 30 životinja.

GifBoom: Animated GIF Camera

GifBoom prilično je moćan kreator animiranih videa, uz to povezan s popularnim preglednikom GIF-ova. Naravno, možete odabrati fotke koje ste snimili ili koristiti kameru, a GIF vam može biti dug čak minutu, što može biti dovoljno da kreirate jedan koji će obuhvatiti cijelo vaše ljetovanje. Tu je cijeli niz drugih alata koji će vam pomoći da GIF-ovi budu što atraktivniji.

Ultra Text

Za one koji su skloni tekstualnom tipkanju, Ultra Text će vaše poruke pretvoriti u prava mala animirana čuda, a ova je aplikacija kompatibilna s Facebookovim Messengerom. Nudi vam gomilu fontova, boja, stickera, a tekst možete dodati i na fotku koju ste snimili kamerom unutar aplikacije.

Phhhoto

Phhhoto je već neko vrijeme prisutan i funkcionira kao vlastita mreža, ali fokusiran je na kreiranje videa koji se prikazuju u petlji. Možete otkriti zanimljive i prilično otkačene radove, ali i predstaviti svoje kreacije uz razne efekte. Možete ga koristiti na Androidu i iPhoneu.

Boomerang

Iako tehnički nije aplikacija za kreiranje GIF-ova, Boomerang je Instagramova aplikacija koja će vam ponuditi snimanje niza fotografija koje će spojiti u video što se prikazuje ukrug, odnosno kao i GIF. Prilično je jednostavan, ali dobro radi to što treba i nudi jednostavno dijeljenje na Facebooku i, naravno, Instagramu.

Gif Me! Camera

Ova aplikacija radi prilično jednostavno. Kamera će snimiti kratku sekvencu i spremiti je kao animirani GIF koji ćete moći podijeliti na društvenim mrežama, i to ukrašen raznim efektima. Snimit će do 14 sekundi videa, a nudi vam nekoliko različitih efekata, poput stop motion animacije, time lapsea. Pro verzija vam omogućuje da uklonite zaštitni vodeni žig.

Pusti kreativi na volju i zmajskom brzinom pošalji svoj novi gif-buster svim prijateljima! Šta čekaš? 



 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići