Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Korak do pola milijuna kuna: 'Zapeo' je na Meghan i Kate...

Dragutin je priznao kako je zadovoljan s dotad osvojenim iznosom te da neće riskirati jer ne zna poredati članove britanske kraljevske obitelji po starosti...

Foto: HRT/Pixsell
15 komentara

U posljednje emitiranoj epizodi HRT-ovog kviza 'Šifra' nastupio je 65-godišnji Dragutin Židanić i ostvario zapažen rezultat, ali i pokupio simpatije publike. Došao je zamalo do samog kraja, ali pred osvajanjem pola milijuna kuna ispriječilo se pitanje o britanskoj kraljevskoj obitelji. 

Foto: HRT

Zadatak je bio poredati, od najstarijeg do najmlađeg; Meghan Markle (37), Kate Middleton (37), princa Williama (36) te princa Harryja (34), koji su u pitanju bili 'skriveni' pod svojim vojvodskim titulama. Umirovljenik Dragutin priznao je kako je zadovoljan s dotad osvojenim iznosom te da neće riskirati. 

Foto: HRT

- Na žalost, ne znam razliku, ali s obzirom na to da imam 125 tisuća kuna više nego kad sam došao u studio, neću igrati. Bit ću zadovoljan - rekao je voditelju Jošku Lokasu (47) inženjer elektrotehnike. 

Foto: HRT

Lokas mu je nakon toga, sukladno pravilima kviza rekao točan odgovor. Najstarija je vojvotkinja od Sussexa, nakon nje vojvotkinja od Cambridgea pa vojvoda od Cambridgea te na kraju kao najmlađi vojvoda od Sussexa. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message