Obavijesti

Show

Komentari 3

Upoznajte belgijske WAGsice: Bodre svoje dečke, fotkaju se u kadi, zavode u mini haljinama...

Upoznajte belgijske WAGsice: Bodre svoje dečke, fotkaju se u kadi, zavode u mini haljinama...
1

Uz ljubav prema nogometu, nogometaši u svojim privatnim životima imaju djevojke ili supruge koje su im tijekom Svjetskog prvenstva najveća podrška

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će u 16 sati zaigrati utakmicu s Belgijom, koja je prošlu utakmicu izgubila od Maroka. Pobijedili ili ne, belgijski nogometaši najveću podršku imaju upravo s tribina gdje svaku utakmicu prate njihove ljepše polovice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

FOTO Ivana Knoll obranila titulu najvatrenije navijačice: Na plaži uz zastavu pokazala i adute... 00:38

Vratar Thibaut Courtois (30) sretno je zaručen za manekenku Mishel Gerzig, s kojom je ljubavnu vezu započeo 2021. godine. 

 Vrlo brzo je odlučio staviti prsten na njezinu ruku. Courtois iz prošle veze ima dvoje djece, koje je Mishel prihvatila kao svoje.

Nogometaš Zeno Debast (19) na svojim društvenim mrežama ponosno pokazuje svoju djevojku Leyu, koja aktivno objavljuje na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli leya (@leya.bz)

Leya se često svojim pratiteljima hvali putovanjima na koja ide, a ne sakriva ni da vodi luksuzan i glamurozan život. Ne skriva ni da je zaljubljena u nogometaša kojemu redovito posvećuje emotivne poruke na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli leya (@leya.bz)

Hans Vanaken (30), koji igra kao napadački vezni, u braku je već 4 godine s Lauren Flemings, a par je nedavno poželio dobrodošlicu njihovom prvom djetetu koje su nazvali Romee.

Iako su njezine objave najčešće vezane uz obiteljski život, Lauren često objavljuje i fotografije s različitih putovanja na koja ide sa suprugom.

U veznom redu belgijske reprezentacije nalazi se i Axel Witsel (33) koji je u dugogodišnjem braku Rafaellom Szabo, s kojom je vezu započeo 2008. godine. 

Iako su se neko vrijeme širile glasine da je Axel imao aferu s bivšom djevojkom Karima Benzeme, Analiciom Chaves, par je naposljetku ipak okrunio svoju ljubav brakom.

Jedan od zasigurno najpopularnijih igrača belgijske reprezentacije je Kevin De Bruyne (31), kojeg na Instagramu prati nešto više od 19 milijuna ljudi. Kevin je svoju ljubav pronašao u Michele Lacroix, s kojom je sada i u braku, a par ima troje djece, Masona Milliana, Suri i Romea.

Ovo su WAGsice nogometaša Kanade: Jedne su zvijezde, a druge se više vole skrivati...
Ovo su WAGsice nogometaša Kanade: Jedne su zvijezde, a druge se više vole skrivati...

Bruyne je prije Michele bio u skandaloznoj vezi sa svojom bivšom koja ga je navodno prevarila s kolegom iz tima, Thibautom Courtoisom. Michele je također vrlo poznata na društvenim mrežama, a na Instagramu ju prati 360 tisuća obožavatelja.

Još jedan vezni igrač, Yannick Carrasco (29) 2017. godine je uplovio u bračne vode s influencericom Noemie Happart, koja je također i bivša Miss Belgije. 

Noemie je na Instagramu prikupila više od 70 tisuća pratitelja. Yannick i Noemie su prije nekoliko mjeseci dobili prvo dijete Nael

Jedan od najmlađih članova belgijske reprezentacije, Charles De Ketelaere (21) već neko je vrijeme u ljubavnoj je vezi sa svojom djevojkom Jozefien Van de Velde. 

Jozefien je također vrlo popularna na društvenim mrežama te je na Instagramu prati više od 30 tisuća fanova. Uz to što je popularna na društvenim mrežama, u privatnom se životu bavi dentalnom medicinom, o kojoj često priča svojim pratiteljima.

Napadač Dries Mertens (35) u dugogodišnjem je braku s voditeljicom Katrin Kerkhofs, koja je vrlo poznata u Belgiji. Dries i Katrin imaju jedno dijete koje su dobili nešto ranije ove godine, a nazvali su ga Ciro Romeo.

Katrin je nastupala i u belgijskom Plesu za zvijezdama, gdje je došla do finala, a u emisiji je nastupala trudna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...