Obavijesti

Show

Komentari 24

Ovo su WAGsice nogometaša Kanade: Jedne su zvijezde, a druge se više vole skrivati...

Ovo su WAGsice nogometaša Kanade: Jedne su zvijezde, a druge se više vole skrivati...
6

Titula najpoznatije kanadske WAGsice pripala je Snežani Borjan. Mnogi je zovu 'Vruća Sneki', a osim što bodri svog supruga Milana Borjana na utakmicama Kanade, navija i za srpsku reprezentaciju

VIDEO

Kanadska nogometna reprezentacija danas u 17 sati igra drugu utakmicu grupne faze Svjetskog prvenstva u Katru. Prvu utakmicu izgubili su protiv reprezentacije Belgije 1:0. Sada je na redu borba s našim 'vatrenima'. Nogometaši imaju veliku podršku na tribinama. Na prvenstvu ih prate djevojke i supruge, a evo tko su one...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gvardiol i Majer nasmijali se na izjavu kanadskog izbornika: Ma neka priča, pokazatelj je teren! 00:58

Supruga vratara Milana Borjana

Titula najpoznatije kanadske WAGsice pripala je Snežani Borjan. Supruga vratara kanadske nogometne reprezentacije te srpskog nogometnog kluba Crvene Zvezde Milana Borjana (35), vrlo je aktivna na društvenim mrežama za vrijeme nogometnog prvenstva. 

Mnogi je zovu 'Vruća Sneki', a osim što bodri svog supruga na utakmicama Kanade, navija i za srpsku reprezentaciju, koja je u 1. kolu izgubila od Brazila. Snežana je i vlasnica restorana na Zlatiboru, a pomaže i suprugu oko vođenja golmanskog kampa koji nosi njegovo ime.

'Vruća Sneki' poznata je i po tome što često odgovara na prozivke koje su upućene njezinom suprugu, a poznato je i kako se često svađa sa navijačima najvećeg rivala Partizana. Sa suprugom ima dvojicu sinova, a žive u Kanadi.

Djevojka Jamesa Pantemisa

Vratar kanadske reprezentacije James Pantemis (25) trenutačno je u vezi s Nektariom Karambelas. Par se upoznao 2017., a nedavno su proslavili svoju petu godišnjicu. Prema njezinom LinkedInu, Nektarija radi kao produkcijski menadžer brenda luksuznog nakita Katherine Karambelas. 

Djevojka Alistaira Johnstona

Branić kanadske reprezentacije Alistair Johnston (24) ljubi Peyton Pesavento. Djevojka je također sportašica, a igrala je tenis za Sveučilište Wake Forest u Sjevernoj Karolini. Prema njezinom LinkedIn profilu, radila je kao privatna instruktorica tenisa tijekom studiranja, a sada je virtualna njegovateljica. Osim toga, ona je talentirana umjetnica i prodaje slike na svojoj stranici Peyton’s Palette.

Supruga Richmonda Mamaha Laryea

Branič Richmond Mamah Laryea (27) počeo je izlaziti sa svojom sadašnjom suprugom Melanijom Pace još 2012. Nakon desetljeća zajedničkog druženja, par se službeno vjenčao ranije ove godine. Zajedno imaju sina Elijaha Zae (2). Melanie, koja radi kao stilistica, često se može vidjeti kako podržava svog dragog na utakmicama.

Djevojka Kamala Millera

Još jedan branič Kamal Miller (25) u vezi je sa Sheridan Street. Nije poznato otkad je par zajedno, no zna se da je prvu zajedničku fotografiju objavio na Instagramu u prosincu 2018. Strani mediji pišu kako su prilično tajnoviti kada je u pitanju njihova romansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sher (@sheridanstreet)

Djevojka Joela Watermana

Još jedan branič kanadske reprezentacije Joel Waterman (26) u sretnoj je vezi. Trenutačno je s nogometašicom Carli Grosso, koja je pomogla kanadskom timu da osvoji zlatnu nogometnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Djevojka je diplomirala kineziologiju, a na studiju je proglašena jednom od najboljih nogometnih zvijezda.

Djevojka Stephena Eustaquioa

Vezni igrač Stephen Eustaquio (25) i njegova djevojka Constanca Damiao u vezi su od 2018., a na Instagramu imaju hrpu zajedničkih fotografija.

- Vrlo sam ponosna na tebe, tvoj način razmišljanja, tvoju snagu i poriv, upornost - napisala je Constanca svojedobno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...