Obavijesti

Show

Komentari 138

Upoznao je obitelj: Igor čuva Aleksandra dok Seve pozira

Upoznao je obitelj: Igor čuva Aleksandra dok Seve pozira
5

Dok se obitelj fotografirala selfie štapom na promociji diplome Severinine nećakinje u dvorani Lisinski, Igor Kojić je strpljivo držao u naručju Aleksandra koji je plakao

VIDEO

Severinina nećakinja Mia Popović diplomirala je turizam na VERN-u. U Koncertnoj dvorani Lisinski u Zagrebu cijela joj je obitelj došla na promociju.

Osim Severine (43), tamo je bila i Mijina mama i pjevačicina sestra Marijana, njihova majka Ana, ali i Igor Kojić (28). S njim je Severina u vezi četiri mjeseca, a nakon prvog pojavljivanja u javnosti prošli tjedan sve više vremena provode zajedno. Zajedno su bili na Storyjevu partyju, a druženje su nastavili za vikend. Igor je prije promocije na Instagramu podijelio fotografiju njihovih outfita, Severinine haljine te odijela za sebe i Aleksandra. Bili su savršeno modno usklađeni.

Nogometni menadžer je navodno i unajmio stan blizu njezina u Zagrebu, a pokušava se zbližiti s Aleksandrom (3), Severininim sinom. Navodno je pjevačica sinu objasnila kako je Igor njezin “posebni prijatelj”.

Dok se obitelj fotografirala selfie štapom u Lisinskom, Igor je strpljivo držao u naručju Aleksandra koji je plakao. Na fotografijama na Instagramu jasno je kako su svi proslavili Mijinu promociju u zagrebačkom restoranu. Severina je objavila nekoliko fotografija na kojima na glavi ima kapicu diplomantice Mije. Prije nekoliko tjedana, uz seksi fotografiju na Instagramu, napisala je: “A ‘ko mi je kriv. Da sam završila fakultet, ne bih ovo radila, radila bi’ za plaću lipo, ovako se moram glupirat’”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, njezina nećakinja Mia Popović živjela je sa Severinom dok je studirala u Zagrebu na VERN-u. Njezina majka Marijana Vučković-Popović sa suprugom živi u Beogradu i sa sestrom je vrlo bliska. Bivša je novinarka.

Mia je nakon diplome iz turizma na privatnom fakultetu dobila posao u Zadru i ubrzo se seli u Dalmaciju. Severinina obitelj očito je brzo prihvatila Igora, bivšeg nogometaša i sportskog menadžera iz Srbije. Slično je bilo kad je započela vezu s beogradskim poduzetnikom Milanom Popovićem (49), s kojim ima sina Aleksandra. On je, nakon suda oko skrbništva i viđanja sina, izjavio da jedva čeka da Severina nađe novog partnera.

- Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona sretna, svima će nam biti bolje - rekao je poduzetnik. Nedavno je odustao od tužbe u kojoj je tražio da mu pjevačica vrati novac koji je uložio u njezinu karijeru. Radilo se o oko 2,4 milijuna kuna, a Milan je tvrdio kako je toliko novca uložio u njezine kostime i drugu opremu za koncertnu turneju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama