Show

Komentari 43

'Uraganka' je vatrenom fotkom oduševila fanove: 'Ovome se nisam nadao, kakva bomba...'

'Uraganka' je vatrenom fotkom oduševila fanove: 'Ovome se nisam nadao, kakva bomba...'

Ivana je poznato ime u svijetu glazbe i plesa u Srbiji, surađivala je s Jalom Bratom na njegovom singlu 'Mlada i luda', a javnosti je postala poznatija zbog fotografije sa Johnny Deppom

Ivana Nikolić (26) članica grupe Hurricane koje je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu zajedno sa kolegicama Sanjom Vučić (27) i Ksenijom Knežević (25) odmara u Zanzibaru, gdje djevojke pune baterije za naredne koncerte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako djevojke redovito objavljuju fotke na Instagramu, ovaj put svu pažnju je pokupila Ivana koja je objavila izazovnu fotografiju u zanimljivoj pozi. Uraganku prati preko 395 tisuća obožavatelja, a fotku je lajkalo preko 50.000 obožavatelja.

- Kakva bomba ovome se nisam nadao - napisao je jedan obožavatelj, dok su ostali pisali: 'Bomba', 'Prelijepa si'...

Ivana je poznato ime u svijetu glazbe i plesa u Srbiji, surađivala je s Jalom Bratom (34) na njegovom singlu 'Mlada i luda', a javnosti je postala poznatija zbog fotografije sa Johnny Deppom (57)

- Johnny je bio veoma ljubazan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Osiguranje mi nije radilo probleme. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovo sretnemo na nekom od otoka i da će Depp prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmijenili e-mailove - izjavila je tada pjevačica.

Pjevačica je priznala da je operirala nos zbog devijacije septuma i da je estetskom operacijom povećala grudi.

 

Najčitaniji članci