Show

Komentari 17

'Uraganke' čeka vatreno ljeto: Za 40 koncerata u dva mjeseca zaradit će preko 2 milijuna kuna

'Uraganke' čeka vatreno ljeto: Za 40 koncerata u dva mjeseca zaradit će preko 2 milijuna kuna

Grupa Hurricane oduševila je javnost nastupom na Eurosongu gdje su privukle pozornost cijelog svijeta. Ovog ljeta svoj će talent i trud dobro unovčit diljem Srbije i inozemstva

Sanju Vučić (27), Kseniju Knežević (25) i Ivanu Nikolić (26), članice grupe Hurricane, čeka dugo i radno ljeto. Naime, djevojke bi u sezoni trebale odraditi 40 koncerata kako u Srbiji tako i u inozemstvu, piše Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ukoliko sve bude po planu, djevojke bi u dva mjeseca trebale zaraditi oko 300 tisuća eura (2,2 milijuna kuna).

- Djevojke su karizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su s nastupima i kad one gostuju, sva su mjesta popunjena. Rade fenomenalnu atmosferu, odlično pjevaju, o plesu i izgledu da i ne govorim. Popularnost im je stvarno skočila, traženije su nego ikad ranije, vlasnici klubova doslovno se grabe za slobodan termin da ih dovedu. Samim tim cijena njihova nastupa više nije ista kao prije Eurosonga, kreće se nekad i do 10.000 eura. Ovisi o tome gdje nastupaju, koliko bi dugo pjevale, ali i koliko publike klub može primiti - ispričao je izvor.

- Djevojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što im predstoji. Trebale bi nastupati i u inozemstvu, sve ovisi o uvjetima i pandemiji koja još uvijek traje, ali pregovori su u tijeku. Traže ih širom Balkana, a one se rado odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu - dodao je izvor. 

ESC Rotterdam

'Uraganke' su otkrile da su dobile razne ponude, ali da ne žele otkriti ništa dokle god nije službeno. Među raznim pričama, proširila se i ona da je za suradnju s njima zainteresiran jedan oduševljeni engleski producent.

Najčitaniji članci