Obavijesti

Show

Komentari 58

Usamljena i nesretna: Tamna strana slave jedne seks bombe

Usamljena i nesretna: Tamna strana slave jedne seks bombe
12

Muškarci su je naprosto obožavali, a devedesetih je navodno ljubovala i s Donaldom Trumpom.  Za njom je potpuno poludio naftni magnat J. Howard Marshal, za kojeg se kasnije udala

VIDEO

Prošlo je deset godina od tragične smrti američke starlete Anna Nicole Smith. Iako je uživala u raskošnom životu, plavokosa ljepotica zapravo je bila veoma nesretna.

Anna Nicole Smith rođena je u Teksasu kao Vickie Lynn Hogan, šesto dijete u obitelji Do­nalda Eugenea i Virgie Hart Hogan. Njeni roditelji rastali su se kada je imala samo dvije godine, a njena polusestrra jednom je ispričala kako je otac bio zlostavljač i pedofil.

Anna Nicole Smith dies aged 39

Nakon toga nastavila je živjeti s majkom, a kao tinejdžerica preselila se tetki u gradić Mexia. Iako su tamo živjele u siromaštvu Vicky je često maštala i govorila svojoj tetki kako će jednog dana postati jako bogata i slavna.

Teško djetinjstvo

- Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam željela napraviti, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji gomila stvari koje čak ne mogu ni spomenuti. Sada kad sam dobila to bogatstvo i slavu, osjećam se kao Pepeljuga – ispričala je u jednom intervjuu.

Anna Nicole Smith 1967 - 2007

Iz srednje škole ispisala se u drugom razredu te se zaposlila u restoranu. Tamo je upoznala kuhara Billyja Smitha za kojeg se udala i rodila sina Daniela. Na vjenčanju je nosila kratku haljinicu, a njen suprug bio je u trapericama. Nakon toga ručali su u kineskom restoranu.

Željela je biti kao Marilyn Monroe

Prisjetila se svojih snova iz djetinjstva te odlučila kako ovo nije život kakav je željela. Naime, Vicky je još kao petogodišnjakinja bila opčinjena Marilyn Monroe i njenom platinasto plavom kosom. Odlučila je uložiti u svoje tijelo i zarađivati svojom ljepotom.

- Osjećam se kao da sam povezana s njom. Jednostavno je volim i u potpunosti suosjećam sa svime što je proživjela - objasnila je.

Anna Nicole Smith dies aged 39

Dugo je štedjela kako bi ugradila silikone. Odlučila je zaraditi kao plesačica pa se zaposlila u striptiz klubu. Tamo je postala jedna od najboljih plesačica, a mnogi gosti nagrađivali su je 'masnim' napojnicama.

Kako je Vicky postala Anna

Za njezin prijelaz iz Vicky u Annu Nicole Smith trebalo je mnogo više od ugradnje slikona. Osim što je 'sredila' figuru, ona je posvijetlila kosu pa je poslala fotografiju svojih golih grudi u redakciju Playboya. Oni su je nakon toga nazvali i nakon nekoliko dana pozirala je za duplericu pod imenom Anna Nicole Smith.

Anna Nicole Smith dies aged 39

Postala je Playboyeva djevojka godine te je stekla ogromnu slavu, a javljali su joj se čak i iz Hollywooda te joj nudili uloge u filmovima.

Muškarci su je naprosto obožavali, a 90-ih je navodno ljubovala i s Donaldom Trumpom. Još osamdesetih za njom je potpuno poludio bogati naftni poduzetnik J. Howard Marshal, a ona se pristala udati za njega tek nakon smrti njegove supruge. Mnogi su smatrali kako je u brak ušla zbog novca, a ona je to demantirala.

'Uzbuđuju me staračke pjege'

- Nitko me nikada prije nije volio i poštovao kao on i volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzo­ruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pjege. Nitko me nije poštovao, volio i radio sve te stvari za mene - rekla je.

Anna je objasnila kako njihova veza nije bila fizička, a Howarda je često nazivala svojim spasiteljem. Voljela ga je zbog toga što je učinio za nju i njenog sina. Ipak, nije mogla odoljeti raskošnim stvarima koje joj je svakodnevno kupovao.

- Trošio je milijune na mene, to baš i nije neki novac - jednom je izjavila. Nakon nešto više od godinu dana Howard je preminuo. Ona je nastavila trošiti njegov novac, a 1996. godine morala je objaviti bankrot. Završila je na sudu sa sinom svog pokojnog muža koji je tvrdio da je brak njegovog oca i starlete nevaljan.

Život nakon bankrota

Objasnio je kako je njegov otac bio u 90. godini te da je bio senilan. Sudski spor trajao je sve do njene smrti. Pokušala jestvoriti glumačku i manekensku karijeru no to joj nije uspjelo. Kako bi povratila 'propalu karijeru ulagala je u svoj izgled te išla na plastične operacije. Pokušala se proslaviti i s reality showom, ali i tu je doživjela fijasko. 

Bila je veoma nesretna te je postala ovisnica o Valiumu i Xanaxu. Udebljala se, a počeli su problemi sa sinom Danielom koji je tada bio tinejdžer. Izbacila ga je iz kuće te nastavila živjeti sama. Niti u ljubavi nije imala sreće.

Anna Nicole Smith dies aged 39

- Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na spojeve kada ste stalno kod kuće. Tada vas nitko ne želi - objasnila je nekoliko mjeseci prije nego što je ostala u drugom stanju pa rodila kćer Dannielyn.
Njen porod pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali tko je otac djevojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da nje dijete njihovo, ali starleta je kao oca upisala Howarda K. Sterna.

Rekla je kako je njen preminuli suprug otac djeteta jer je prije smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je pokazala kako je pravi otac djevojčice Larry Brikhead s kojim se neko vrijeme zabavljala.

Pronašla mrtvog sina

Njen sin Daniel došao ju je posjetiti u bolnicu te su se tada pomirili. Anna je bila presretna, a dvadesetogodišnjak je odlučio prespavati u njenoj bolničkoj sobi. Kada ga je ujutro išla probuditi, shvatila je da ne diše.

SMITH

Daniel je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao. Anna je bila slomljena - počela razmišljati o vlastitoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je pokopati. Borila se s depresijom i viškom kilograma te je miješala razne tablete.

Nakon smrti sina često je bila bolesna. Vrijeme je provodila ispred televizora, a bila je opsjednuta idejom da njeno dijete bude 'seksi beba'.

smith nicole anne

- Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je inzistirala da joj dajem 70 grama - pričala je dadilja.

Samo nekoliko mjeseci kasnije, Anna je pronađena mrtva u hotelu. Prema nalazu obdukcije, preminula je jer je uzela miks tableta. Iza sebe je ostavila petomjesečnu djevojčicu koju danas odgaja njen biološki otac Larry.

The Smurfs 2 Premiere - Los Angeles - By Lionel Hahn
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško