Obavijesti

Show

Komentari 30

Ušao je u Top 5: Hoće li Vlado postati australski X-Factor?

Ušao je u Top 5: Hoće li Vlado postati australski X-Factor?
3

FINALE SHOWA Za Vladom Šarićem vrište cure diljem svijeta, a on sanja da iduće godine dođe kod bake i djeda u selo Prisoje pokraj Tomislavgrada

VIDEO

Iznenađen sam ulaskom u top pet najboljih natjecatelja. Ne mogu riječima opisati koliko sam sretan, kaže Vlado Šarić (17).


Talentirani Australac podrijetlom iz Hrvatske nastupa u australskoj verziji showa 'X-Factor'. Izborio je prolazak u finale showa.

Ovaj put je nastupao s pjesmom 'Thriller' pjevača Michaela Jacksona.


- Vlado je kao klinac od osam godina s istom pjesmom pokupio prvu nagradu na dječjem festivalu u Sydneyu - kaže Marija, Vladina sestrična iz Tomislavgrada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je Vladu žiri u sastavu pjevača Adama Lamberta (34) i Iggy Azaleje (26) kritizirao te su mu dali loše komentare, njegova mentorica i pjevačica Mel B (41) ih je ukorila.

- Rekla im je da je pjesmu za Vladin nastup izabrala australska publika. On je s tom pjesmom pokazao da može izaći iz ‘zone sigurnosti’ i pokazati im svoju drugu stranu - kaže Vladina sestrična.

Talentirani tinejdžer radi u restoranu brze hrane u Sydneyu, gdje živi s majkom Danijelom i bratom Vinkom (18). Cijeli se život bavi glazbom i uživa svirati gitaru. Iako slabije priča hrvatski, zna otpjevati i odsvirati na akustičnoj gitari Thompsonovu pjesmu 'Iza devet sela'.


- Vlado dobro razumije hrvatski, a Thompson mu je idol - kaže Marija. Mladi pjevač iduće godine želi s majkom i bratom posjetiti selo Prisoje pokraj Tomislavgrada gdje mu žive djed Vinko i baka Jaka. 


Vlado s majkom i bratom

- Doći će i u Hrvatsku, u Makarsku. Tamo je prošle godine bio na ljetovanju - kaže Vladina sestrična. Na radost velikog broja obožavateljica iz cijelog svijeta, pjevač je slobodan.

S najpoznatijim britanskim mađioničarem Dynamom nakon nastupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje