Obavijesti

Show

Komentari 0

Uskoro počinje šesta po redu dodjela Rock&Off nagrada

Uskoro počinje šesta po redu dodjela Rock&Off nagrada
4

Ovaj petak tradicionalno u zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 20 sati održat će glazbena dodjela nagrada. Publika će i uživo moći pratiti program

VIDEO

Pripreme za dodjelu su pri kraju, a nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off će ugostiti samo najbolja imena domaće rock & off scene već ovog petka. Dodjela će se tradicionalno održati u zagrebačkoj Tvornici kulture s početkom u 20 sati.

Odličan program na dobro poznatoj lokaciji publika će moći pratiti i na YouTube kanalu nagrade Rock&Off, putem Facebook profila nagrade te putem brojnih domaćih portala od 19:30h.

Rock&Off nagrade dodijeljene po peti put. Pogledajte kakva je bila atmosfera sinoć u Tvornici
Rock&Off nagrade dodijeljene po peti put. Pogledajte kakva je bila atmosfera sinoć u Tvornici


 
U nastavku vam donosimo deset razloga zbog kojih nikako ne smijete propustiti dodjelu nagrade Rock&Off!

1. U šest godina Rock&Off je postao nagrada na koju se svi domaći rock&off glazbenici rado odazovu, bilo za nastup, networking ili samo zabavu što dokazuju i nastupi nekih od najboljih imena domaće glazbe koji će izvoditi svoje hitove na ovogodišnjem izdanju.
 
2. Na pozornici Rock&Off-a će nastupiti Detour, Jelusick, Miach, Natali Dizdar, Klinika Denisa Kataneca, IDEM, Zimizelen, Nina Romić, Reper iz sobe i Ivana Picek. Okupljene u Tvornici kulture i one koji će pratiti putem streama očekuje i iznenađenje tako da bi dodjela trebala biti pravi show. Uvjerite se u to sami i ne dajte da vas kasnije pitaju jeste li vidjeli one nastupe na Rock&Offu??


 
3. Ne morate biti na licu mjesta kako biste pratili! Prijenos uživo dostupan je svima. Dodjelu šestog Rock&Off-a moći ćete pratiti na web stranici i YouTube kanalu nagrade, na Facebook profilu i na brojnim domaćim portalima te na društvenim mrežama partnera. Pozivamo vas da si natočite hladno piće i uživate uz sliku i priliku omiljenih izvođača pred vašim ekranima.
 
4. Najbolji tulum u gradu - party nagrade Rock&Off još je od prvog izdanja koje svi pamte dobio zavidan nadimak najboljeg tuluma u gradu, a organizatori su se i ove godine potrudili da titula opravda sva očekivanja. Voditeljica je kao i svih godina sjajna Martina Validžić. Za after je ove godine zadužen Luka Barbić iz TBF-a i Banana Zvuka koji će svojom selekcijom rasplesati sve nazočne. Bacite oko na aftermovie kako biste se "nabrijali" za dodjelu.

5. Rock&Off je prvo događanje u Hrvatskoj koje je na Iskonovim TV platformama dobilo vlastitu glazbenu videoteku, koja uz playliste i videospotove izvođača (bez reklama i ometanja) prikazuje i hvaljeni glazbeni serijal Diskont u koprodukciji Unisona i Iskona.

6. Uvijek uz glazbu koju volite - možda i najvažniji razlog zašto biste popratili Rock&Off dodjelu nagrada je da podržite rad glazbenika koje svakodnevno slušate, podupirete i koji drže mjesto na vašim playlistama. Na taj način podržavate i domaću rock&off scenu koja zahvaljujući vama raste iz godine u godinu. Vaša prisutnost, streaming, ulaznice i merch koji kupujete daju glazbenicima motivaciju za rad, a vama jamče nova izdanja.


 
7. Iskonova nagrada publike - glavnu riječ ima publika nominiranih izvođača koja putem online glasanja do dana dodjele izabire one koji su ih svojom glazbom oborili s nogu u protekloj godini. Ovoga petka ćemo saznati tko su bili najbolji, a u konkurenciji su: Baba Yaga, Groovetastic, Grše, IDEM, Klinika Denisa Kataneca, Let 3, M.O.R.T., Natali Dizdar, Nina Romić, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, TV EYE, Zimizelen i Živa.

Šesto izdanje Rock&Off nagrade i 2024. godine u Tvornici kulture
Šesto izdanje Rock&Off nagrade i 2024. godine u Tvornici kulture


 
8. Nagrada za životno djelo - Na šestoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off nagradu za životno djelo dobit će posthumno ikona splitske glazbene scene i miljenik mnogih, Toma Bebić. Na dodjeli je pripremljen posebni hommage ovoj legendi domaće scene.

9. Na nagradi Rock&Off obilježavamo i slavimo rad i trud izvođača koje je 90 članova novinarskog žirija nominiralo za ovogodišnje nagrade. Pred žirijom je bio težak izbor, a publika će već ovoga petka imati priliku vidjeti tko je to najviše oduševio glazbene znalce i kritičare.

Objavljene nominacije za šestu nezavisnu nagradu Rock&Off
Objavljene nominacije za šestu nezavisnu  nagradu Rock&Off


 
10. Rock&Off turneja - Svi nominirani u kategoriji Velikog praska godine će već po tradiciji otići na Rock&Off turneju koja se organizira diljem Hrvatske, a koja će dati priliku novim izvođačima da promoviraju svoj rad, scenu i postave temelje za daljnje uspjehe.

Platforma Rock&Offa je kroz dodjelu nagrada proizvela niz projekata koji uključuju veliku Rock&Off turneju, internetski radio, sustav medijskog praćenja Skener, malu školu Rock&Off novinarstva te iznimno uspješan i posjećen Iskonov Rock&Off glazbeni kviz. Organiziran je i ljetni glazbeni kamp za talentiranu djecu iz doma za nezbrinutu djecu u 2023. godini.


 
"Najbolji tulum u gradu" odnosno centralna dodjela nagrada Rock&Off održat će se 2. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.
 
Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.