Obavijesti

Show

Komentari 7

Uspjeh Davida Skoke: Prvi Hrvat na kanalu 24Kitchen

Uspjeh Davida Skoke: Prvi Hrvat na kanalu 24Kitchen
8

Emisija će biti predstavljanje jednostavnih, tradicionalnih, domaćih jela s malim twistom.  Od mene se očekuje da radim tri jela po epizodi . predjelo, glavno jelo i desert, otkrio je

VIDEO

David Skoko (43), poznati hrvatski kuhar i miljenik žena, izazvao je pozornost medija kada se prije nekoliko godina pojavio u 'MasterChefu' te emisiji 'No Reservations' Anthonyja Bourdaina. Ubrzo nakon radio je reda u 'Jezikovoj juhi', a sada vraća na male ekrane.

Skoko: 'U šoku sam. Bourdain je bio moj gastronomski idol...'
Skoko: 'U šoku sam. Bourdain je bio moj gastronomski idol...'

Kako doznaje Story, Skoku ćemo ove zime gledat na popularnom gastro kanalu 24Kitchen, gdje će se pridružiti kulinarskim zvijezdama kao što su Gordon Ramsay i Jamie Oliver.

- Ovo je vrhunac moje televizijske karijere i ostvarenje najluđih snova. U regiji već ima nekoliko emisija s kuharima iz Srbije i Slovenije, a mislim da je sad pravo vrijeme za hrvatsku emisiju. Kuhamo ovo već neko vrije, sad je spremno za serviranje - otkriva Skoko i priznaje da ima 'leptiriće' u trbuhu.

Kruške i jabuke

- Emisija će biti predstavljanje jednostavnih, tradicionalnih, domaćih jela s malim twistom.  Od mene se očekuje da radim tri jela po epizodi . predjelo, glavno jelo i desert, a to će najčešće biti jela na kojima ma odrastao - kaže i dodaje kako je na prijašnjim TV projektima mnogo naučio što će mu sigurno pomoći u nadolazećem.

Kada se prvi put pojavio na televiziji izazvao je veliku pozornost. Gospođe su ga za zaustavljale na tržnici i molile da im misli nešto za ručak .Bilo je tu i zvižduka, dobacivanja... Ipak, priznaje, slava mu je donijela više pozitivnog nego negativnog .

- Donijela je našem restoranu 'Batelina' nešto manje promocije, a time i popunjenost, a ja sam dobio priliku sudjelovati u raznim gastronomskim projektima - priča te otkriva ime svoje nove emisije.

- Emisija će se zvati 'David Skoko: stari gušti, nova kužina'. Od mene se očekuje da predstavim  jednostavna, ali zanimljiva hrvatska jela gledateljima 24 Kitchena - pojašnjava i dodaje kako bi, od budućih kolega, volio surađivati s Maksutom Askarom iz Turske. 

Zbog snimanja će mnogo izbivati iz kuće i restorana. Isto će trajati mjesec dana i bit će u Sofiji,a  s nim će tamo biti i supruga Ana (41) s kojom ima sin Antona i kćer Franku. Pojasnio je i kako se supruga nosi s njegovom popularnošću.

U Istri je kušao kamenice, a na Pagu ga je osvojio domaći sir
U Istri je kušao kamenice, a na Pagu ga je osvojio domaći sir

- Zapravo sam joj jako smiješan. Moja Ana je totalno cool osoba  i njoj je to najčešće zabavno.  Više to utječe na mene i živcira me. Zajedno smo 24 godine  i strašno se volimo, baš smo podrška jednom drugome. Uredu je to što radim dok ne utječe na našu vezu, a ne utječe - otkrio je i dodao kako mu mu je izgled olakotna okolnost, pogotovo kada je njegova televizijska karijera u pitanju.

Što se tiče planova za budućnost, Skoko je konkretan.

- Za godinu dana vidim se kako baš u ovo doba godine kreće snimati dobru putopisnu emisiju i da bude dobra zezancija.  Za pet godina vidim se u rekonstruiranoj 'Batelini', na istom mjestu gdje sam bio prije deset godina, kuhajući luđe nego prije s  mladom ekipom koja sad sazrijeva u našoj kuhinji. Za deset godina vidim se kako šest mjeseci godišnje polovim  sa svojom dragom na nekoj jedrilici ,a šest mjeseci provodim u Brazilu. Da  ne radim ništa, da  sam u penziji. Neće se to dogoditi. Realno, ne vidim se dalje od sadašnjeg stanja. U biti još sam mlad, za deset godina pedeset i kusur, ne'š ti, život je dug - zaključio je.

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu