Obavijesti

Show

Komentari 38

Usprkos bolesti ostvarila je svoj san i postala svjetski poznata manekenka, a danas puni 27

Usprkos bolesti ostvarila je svoj san i postala svjetski poznata manekenka, a danas puni 27
6

Zgodna Kanađanka danas slavi 27. rođendan, a uspjela je u svijetu modelinga iako su joj govorili kako nema šanse. Radila je s brendovima kao što su Victoria's secret, Marc Jacobs, Desigual, Nike i Moschino

VIDEO

Manekenka Winnie Harlow (27) danas slavi svoj 27. rođendan, a pravo ime joj je Chantelle Whitney Brown-Young. Odrastanje s vitiligom joj nije bio jednostavno - nazivali su ju kravom i zebrom, a danas je zbog svojeg posebnog izgleda jedna od najtraženijih svjetskih modela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

Njezina bolest dovela je do toga da su ju u školi toliko maltretirali, pa je morala odustati od školovanja i nastaviti se obrazovati od kuće. Iako su njezini vršnjaci bili nemilosrdni, Winnie nije odustala i naučila je voljeti sebe:

- Zavoljela sam se i to mi je otvorilo mnoge prilike. Volite se! - rekla je.

Winnie se htjela baviti novinarstvom, ali ju je fotografkinja i novinarka u Torontu ju je uvjerila kako bi se trebala okušati u modelingu i tada je sve krenulo.

Započela je na društvenim mrežama, a pratitelji su joj pomogli podrškom te je bila primijećena od strane producenata showa koji ju je proslavio.

Harlow je bila upečatljiva u američkom showu 'America's Next Top Model' 2014. godine, nakon čega joj je karijera krenula uzlaznom putanjom. 

Prestižni časopis Vogue ju je opisao kao 'jedno od najprepoznatljivijih lica međunarodne modne scene i glasnu zastupnicu samopouzdanja'. 

Winnie danas ima 8.8 milijuna pratitelja na Instagramu i vojsku fanova, a u opisu profila je napisala:

- Uvijek govori svoju istinu, makar to stvorilo konflikt ili tenzije. Živi u harmoniji sa svojim vrijednostima. 

Viktorijina anđelica 'zapalila' je plažu u minijaturnom kupaćem
Viktorijina anđelica  'zapalila' je plažu u minijaturnom kupaćem

Svojim fanovima uvijek želi prenijeti poruku prihvaćanja i različitosti, a kaže kako se modna industrija polako prilagođava 'drugačijim' oblicima ljepote.

Kroz karijeru je surađivala s velikim modnim i kozmetičkim brendovima poput Victoria's Secreta, bila je na naslovnici Vogue časopisa čak četiri puta, a krasila je i mnoge druge naslovnice poput magazina Elle, Glamour i Harper's Bazaara. 

Nosila je revije na svim najvažnijim modnim pistama kao što su Njujorški i Pariški tjedan mode i surađivala s Marcom Jacobsom, Moschinom, Nikeom i Desigualom.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin