Show

Komentari 8

Viktorijina anđelica 'zapalila' je plažu u minijaturnom kupaćem

Viktorijina anđelica  'zapalila' je plažu u minijaturnom kupaćem

Winnie boluje od vitiliga, ograničene depigmentacije kože koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo četiri godine. Svojedobno je izjavila da unatoč 'nesavršenostima' obožava svoje tijelo

Viktorijina anđelica Winnie Harlow (25), koja se proslavila nakon showa 'America's Next Top Model' hladne dane odlučila je zamijeniti toplim. Jedan od najpopularnijih modela današnjice trenutno uživa u Miamiju, a na društvenim mrežama hvali se fotografijama. 

Winnie je pozirala u minijaturnom bež kupaćem kostimu, a u prvi plan stavila je vitke noge. 

- Ove noge stvorene su za penjanje - napisala je Harlow na svom Instagram profilu i 'zaradila' više od 150 tisuća lajkova. 

Harlow na društvenoj mreži ima 7,3 milijuna pratitelja, a mnogi su joj pisali pozitivne komentare. 

- Najsavršenija žena na svijetu. Drugačija, a tako posebna. Drago mi je da si svoje 'nepravilnosti' odlučila pretvoriti u pravo zlato - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Winnie boluje od vitiliga, ograničene depigmentacije kože koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo četiri godine. Svojedobno je izjavila da unatoč 'nesavršenostima' obožava svoje tijelo.

- Nisam različita od drugih zbog svoje kože. Razlikujem se jer svoju ljepotu ne vidim na temelju mišljenja drugih. Lijepa sam jer ja to znam. Svaki dan slavite to što ste jedinstveni - zaključila je manekenka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci