Obavijesti

Show

Komentari 57

U BB kući se psuje, vrijeđa te nagurava, a navodno i šamara

U BB kući se psuje, vrijeđa te nagurava, a navodno i šamara
11

Stanari su zbog svojih 'nestašluka' kažnjavani oduzimanjem imuniteta, direktnim nominacijama i smanjivanjem novčane nagrade, a nedostatak higijene neke od njih koštao je zdravlja

VIDEO

Zbog nepoštivanja tjednog zadatka Luka Rok Medunović (23) sukobio se sa Antonijem Oračem Orkyjem (27) nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom u kojem je odlučio da želi napustiti show. Big Brother mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke. No, nakon izlaska iz ispovjedaonice Zagrepčanin je počeo vrijeđati produkciju zbog čega je automatski izbačen iz kuće.

Luka Rok izbačen iz BB kuće: Ljutit je vrijeđao produkciju
Luka Rok izbačen iz BB kuće: Ljutit je vrijeđao produkciju

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su obilježili ovogodišnji Big Brother. Tako su stanari zbog svojih 'nestašluka' kažnjavani oduzimanjem imuniteta, direktnim nominacijama i smanjivanjem novčane nagrade za pobjednika. Osim toga, nedostatak higijene i očigledna lijenost neke od njih su koštali zdravlja.

Lucijin divlji party

Nakon što je Splićanka Lucija Stojak (23) u zanosu tuluma razbila čašu i potrgala stolac, Big Brother ju je odlučio kazniti.

- Lucija, ti si dva puta sudjelovala u kršenju pravila Big Brother kuće. Svi stanari će jedan za drugim predložiti svoju kaznu - poručio joj je strogim glasom. Većina stanara složila se da se Splićanka iskupi čišćenjem kuće i pranjem čaša sljedećih tjedana. 

Antonio je oduševljen Karlom: 'Ona je apsolutno moj tip cure'
Antonio je oduševljen Karlom: 'Ona je apsolutno moj tip cure'

- Bio to dio njezine osobnosti ili ne, trebala bi se suzdržati od razbijanja u Big Brother kući - komentirao je Luka, dok je Anezi predložila da se skine s ukupnog budžeta i kupi stolac. 

Big Brother je na kraju odlučio da će temperamentna Luce za kaznu deset dana prati posuđe. Ali, nije stao na tome. Situaciju je 'zapaprio' još dvjema kaznama – Lucija će dobiti materijal za izgradnju novog stolca te mora odabrati jedan dan u tjednu kada se ne smije šminkati. 

Okršaj Ane i Antonija

Ana Marković (27) je zbog svađe sa sustanarom Antonijem Benčakom (21)  kažnjena s četiri tjedna nominacija. Bjelovarčanka je navodno odgurnula cimera i tako prekršila BB pravila, ali prema riječima izbačenog Juraja Golubičeka (28), sukob nije stao na naguravanju.

BB stanarke Karla i Anezi: Tako slične, a tako različite
BB stanarke Karla i Anezi: Tako slične, a tako različite

- Antonio joj se unio u lice, a Ana ga je ošamarila. Bila je malo drama, no brzo se smirilo - rekao je Golubiček, dodavši da to nije bilo prikazano.

On nije prvi koji je spomenuo šamar. Tijekom jedne od rasprava Splićanka Lucija Stojak Antoniju je rekla da je s razlogom 'dobio trisku'. Juraj je dodao da su svi stanari stali na Aninu stranu jer je Antonio zaslužio šamar.

Navodni šamar nije prikazan, a iako se nasilje najstrože kažnjava, o Aninoj kazni odlučivali su stanari. 

Kulminacija netrpeljivosti između Lucije i Anezi

Lucija i Alena Nezirević (31), poznata i kao Anezi nikada nisu imale neki odnos, a ako je suditi prema njihovom okršaju, nikada ga neće ni imati. Naime, BB stanarke odlučile su da više neće držati jezik za zubima te su si s velikim guštom rekle što misle jedna o drugoj.

- Lucija glupa si! Pa nemoj se brukati pred narodom! Okrećeš guzicom, što si neandertalac? Rekla sam da si licemjerna lažljivica, jer sam te u lice pitala i rekla si ne - bila je otresita Anezi pritom misleći na svoje analiziranje.

- Jedno je sigurno! To si licemjerna lažljivica -  ljutito je rekla pjevačica u usponu.

- Ja i dalje stojim iza toga da sam najiskrenija u ovoj kući. Osvetoljubiva nisam. Ti si pametna i inteligentna. Zapravo to misle drugi o tebi, ja ne. Eto iskreno. Sve se promijeni. Kako jedna osoba koja želi takav dojam ostaviti o sebi, smuca se malo s ovim pa malo s onim. Ako se netko ne slaže s Anezi, ti si osuđivana. Anezi, možeš me lijepo poljubiti u guzicu i molim te ne obraćati mi se više - urlala je Lucija.

Ubrzo se pojavila Ljiljana i stala između njih dvije, a prijenos je zatim prekinut. Gledateljima se to nije baš svidjelo.

'Mali štakor' vs. 'Wannabe starleta'

Nakon što je hostesa Ana Kovačec (24) saznala da je reper Nikolom Vidovićem (22) rekao da ona neće imati dečka zbog svog ponašanja kada napusti BB kuću, ona se nije mogla suzdržati i prokomentirala je s Marijanom Liskom (49).

Ana-Marija: 'Moja hvalisanja su potvrđena njegovim dolaskom'
Ana-Marija: 'Moja hvalisanja su potvrđena njegovim dolaskom'

- A ne da neću imati dečka već ću ih imati još 20 - rekla je Ana kroz smijeh, a onda ugledala Nikolu, kojem je odlučila sve sasuti u lice.

- Slušaj me ti! Da više nisi spomenuo mog dečka i mene u svojim ustima. Jel' ti to jasno - rekla je Zagrepčanka mladom reperu. Nikola nije htio prekinuti svađu  već je nastavio vrijeđati ljutitu Anu. 

 - Ti si za mene mali štakor! Možeš mi samo oko noge trčkarati i to je sve - rekla mu je hostesa. 

- Ti si za mene wannabe starleta! Ali samo wannabe - vratio joj je Nikola.

'Ošugavili zbog loše higijene

U emisiji uživo Dubravka Ujević Veron (47) razgovarala je s Anom Kovačec o zarazi u Big Brother kući. Dubravka je prišla pridošlici te joj povjerila kako većina stanara ima 'infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju'. Spomenula je i liječnike ispitujući ostale stanare kakvu su im dijagnozu postavili.

Objasnila je da zasad Ana Marković nema simptome kao njezini cimeri koji infekciju liječe mazanjem kreme koju su im prepisali liječnici. Cijeli razgovor natjecateljica publika nije mogla u cijelosti čuti jer je produkcija puštala zvukove cvrkutanja ptičica kako bi cenzurirali psovke izrečene u razgovoru. Stanari u BB kući jacuzzi imaju na raspolaganju od početka prikazivanja showa, a obožavatelji realityja su primijetili da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego svoje krpice peru na ruke.

- Bez obzira na brojna upozorenja koja je Big Brother dao stanarima da moraju paziti na osobnu higijenu i redovito čišćenje jacuzzija, stanari ista nisu primijenili. Natjecatelji imaju stalnu medicinsku skrb u svim slučajevima - poručili su tada s RTL-a.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama