Obavijesti

Show

Komentari 29

Uz svađu i ljubomoru završili snimanje filma ‘50 nijansi sive’

Uz svađu i ljubomoru završili snimanje filma ‘50 nijansi sive’
7

Ekipa filma uvjerena je u uspjeh i jedva čeka premijeru filma koja je na rasporedu iduće Valentinovo. Glavni glumci Jamie Dornan i Dakota Johnson već sad slave

VIDEO

Snimanje filma “50 nijansi sive” je završilo, a glumci i filmaši odmah su otvorili šampanjac. U uspjeh filma uopće ne sumnjaju. Filmska adaptacija istoimene erotske knjige u kina dolazi, umjesto ovog ljeta, tek u veljači 2015.

- Sretna sam što sam bila dio tako strastvene priče. U knjigama sam uživala i uvjerena sam da će se svima film svidjeti. Sad kad je sve gotovo, napokon se možemo opustiti i pošteno proslaviti - rekla je Rita Ora (23), koja u filmu glumi sestru glavnog junaka Christiana Greya. Iako je snimanje privedeno kraju, još nedavno je postojala mogućnost da se ono prekine. Problemi su nastali kad je redateljica Sam Taylor-Johnson (46) odlučila odstupiti od originalne priče u knjizi spisateljice E. L. James (50). Smetalo joj je što su pojedine scene seksa ublažene pa su se njih dvije svakodnevno na setu sukobljavale. Mnogi su tada mislili da će sve propasti. Još se ne zna koji su detalji promijenjeni, ali priča u filmu i u knjizi prati studenticu književnosti Anastasiju Steele (Dakota Johnson), koja ide intervjuirati mladog i zgodnog poduzetnika Christiana Greya (Jamie Dornan).

Tajni ljubavnik darovao joj je dijamantni prsten

Naivna Ana uskoro uvidi da žarko želi tog muškarca te se uskoro s njim upusti u sado-mazo igrice. Dakota Johnson (24) zbog uloge je postala brineta i ošišala šiške kako bi što više nalikovala na Anu. Također je zbog snimanja scena golotinje prvi put u životu krenula u teretanu. Ona i Jamie Dornan (31) toliko su se zbližili da je njegova supruga Amelia Warner bila vrlo ljubomorna. Stalno je dolazila na set kako bi se uvjerila da joj se suprug nije zaljubio u drugu. I prije početka snimanja problemi nisu zaobišli “50 nijansi sive“. Prvotni izbor za glavnoga glumca bio je Charlie Hunnam, koji je netom prije snimanja naprasno odustao od projekta. Zvijezda “Sinova anarhije” bojao se da nakon erotskog filma neće dobiti priliku igrati ozbiljne uloge. Za njegovu zamjenu borili su se i Henry Cavill te Ryan Gosling. S Ircem Jamiejem Dornanom producenti su bili najviše oduševljeni.

Knjiga “50 nijansi užitka” već je na svim kioscima

Nakon “50 nijansi ekstaze” došao je i novi hit “50 nijansi užitka”. Nova knjiga će vas laganim i zaigranim tonom upoznati s bolno-slatkom stranom seksa. Svaki ulomak uključuje i citate iz Kama Sutre i drugih klasičnih erotskih djela, uz posebne savjete, poput onih koje se odnose na proste riječi. U knjizi se također nalazi i popis literature koji će vam pomoći u seksi obrazovanju. Ovaj priručnik daje pregled svih vrućih poteza, od tehnike vezanja za početnike i pljeskanja po guzi do vrućeg voska i bičevanja. Knjiga “50 nijansi užitka” može se kupiti na kioscima i u poštanskim uredima po cijeni od 39,90 kn. Autorica knjige Marisa Bennett velika je ljubiteljica erotskih romana, a diplomirala je englesku književnost. U knjizi “50 nijansi ekstaze” otkriva pedeset najvatrenijih seksualnih poza. Uz nju možete saznati vruće načine održavanja ravnoteže te otkriti na koje sve načine možete iskoristiti loptu za vježbanje. Također, otkrijte što sve što možete učiniti u krevetu, naslonjeni na zid, na podu ili u omiljenom naslonjaču...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.