Obavijesti

Show

Komentari 4

Idu do kraja: Petar Bruno Basić i A.K.A Crescendo su finalisti

Idu do kraja: Petar Bruno Basić i A.K.A Crescendo su finalisti
7

ČETVRTA EMISIJU UŽIVO Petar je akrobatskim plesom na šipki impresionirao žiri i gledatelje, a A.K.A Crescendo je čak uspio izmamiti Martini suzu na oči

VIDEO

Malci, Lana i pas Vicky, Transform Crew, Step'n Jazz, Erik Balija i Jelena Znaor svoje mjesto u finalu Supertalenta već su osigurali.

Večeras su gledatelji najviše glasova dali plesaču Petru Bruni Basiću, stoga je ušao u finaleIzjednačeni su bili A.K.A Crascendo i Traumatic Arts. Odluka je bila na žiriju koji je u finale odlučio poslati A.K.A Crascendo

Na pozornicu ispred Danijele, Martine, Mislava i Maria našlo se posljednjih deset natjecatelja, od kojih su dvoje dobili priliku nastupati u polufinalima showa. 

Show su otvorili dečki iz skupine 'Barhazard'. Njihova točka naziva 'Nightmare', odnosno 'Noćna mora' oduševila je publiku, ali ne i sve članove žirija. Nekima je smetala činjenica da su, prema Martininim riječima, bili 'pretenciozni'. Danijela im je poručila da joj se sviđaju maske te poruka koju su pokušali prenijeti. 

Nakon 'street workout' spektakla, na pozornicu je stupio puhački orkestar KUD Hartić, koji broji čak 58 članova. Izveli su pjesmu 'Another Brick in The Wall' Pink Floyda. Petreković je bio oduševljen aranžmanom i scenskim nastupom orkestra.

Danijela je rekla da su bili previše 'ziheraški'. Martina je bila razočarana zbog izbora pjesme, kojom su, kaže, izgubili svoju posebnost. Mislavu se sviđao aranžman, no smatra da su ostali na razini audicije. 

 

Iduća je nastupila Kristina Špoljarić koja je zapjevala 'Beautiful' od Christine Aguilere. Martina joj je rekla da nije dokazala snažnu poruku pjesme na pozornici, a Danijela i Mario savjetovali su joj da idući put sjedne za klavir i iskaže svoje iskrene emocije. Petreković joj je i poručio da idući put dođe s 'prozirnijom haljinom'. 

Mislav se složio da je nedostajalo snage, no svi su se složili da je napredovala od prošlog nastupa te se činila sigurnijom. 

 

Djevojčice iz skupine 'Traumatic arts' izvele su točku 'Drvo života', inspirirane svijetom iz filma 'Avatar', 

- Ja sam se divim. Fenomenalne ste i ja vas želim vidjeti opet - rekao je Mario, a Danijela je priznala da je i ovog puta strepila da bi se nešto moglo dogoditi.

- Ono što moram reći da je ljepota u očima promatrača. Meni ste bile prekrasne. Te vaše nježne godine pridodaju tome što radite, mene ste ganule i ja vas želim vidjeti u finalu - dodala je Danijela, a Martina je otkrila da je njezina kći veliki njihov fan i rekla: 'Hrabre i snažne male žene'.

Čim je Petar Bruno Basić izašao na pozornicu, žiri je počeo zadirkivati Danijelu koja je Petra tijekom prvog nastupa 'ispipala'. Plesač je izveo točku koju je nazvao 'Noć u muzeju' te je izveo impresivne akrobacije na šipci. Danijela se prisjetila njihovog prvog susreta. 

- Jedine pločice koje sam dirala nakon tvojih su one koje sam prala u kupaonici - komentirala je Martinović, a Petar je jednako oduševio i ostale članove žirija i publiku. 

 

Pantomimičar Frane Meden svoju je točku smjestio u Pariz 1920.-tih godina te predstavlja nespretan susret mladića i djevojke. Žiri je bio oduševljen, a Martina je rekla da se počela smiješiti čim ga je ugledala. Osim njegove ekspresije, posebno su pohvalili priču koju je Frane ispričao samo pokretom. 

 

 

Breakdanceri iz Osijeka, Domagoj, Luka i Miroslav samo za nastup na Supertalentu okupili su se pod nazivom Lege. Grupa je svoju točku nazvala 'Izbačeni s nastave', a na pozornici su im se pridružile i dvije djevojke. Svi članovi žirija imali su same pohvale, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom. 

- Evo, meni je ovo najdraže. Izuli ste me iz cipela - rekao je oduševljeni Mario, a Marina je rekla da zrače pozitivnom energijom koja je zarazna te su svi zaključili da dečki uživaju u onome što rade. 

 

Idući su nastupili članovi skupine A.K.A Crescendo iz Zadra koji su ušli u polufinale zahvaljujući Martininoj zlatnoj ulaznici. Za večeranji nastup pripremili su mjuzikl koji se sastojao od nekoliko pjesama Dine Dvornika.  

- Neočekivano, ja sam silno ponosna da sam vam dala Zlatnu ulaznicu - zadovoljna je bila Martina koja je čak i suzu pustila. Mislav se složio da su opravdali direktan ulazak u polufinale. 

 

Arijana Moranjkić svojim je nastupom na audiciji ostavila žiri bez riječi.  Mlada plesačica sama je napravila koreografiju te se sama pobrinula za svoj 'stajling'. Točku je nazvala 'Perfect life', a njom je htjela poručiti ljudima da budu svoji. 

- Toliko si drgačija, toliko snažna, toliko diraš čovjeka, tvoja mimika, naravno o tehničkom segmentu to znaš i sama - komentirala je oduševljeno Martina, dok je Mario rekao da ga je izula iz 'donjeg veša'. 

- Ti si svjetska točka. Želim te vidjeti u finalu - komentirao je još Petreković, a Mislav joj je poručio da neka nastavi biti inspiracija mladima. 

 

Anđela Fajt ovog puta je oduševila izvedbom, po njoj, najljepšom melodijom na svijetu 'Amazing Grace'.  

- Gospođo Anđela vi ste jednostavno divni. Dirnuli ste me svojom pričom zašto ste uopće počeli fućkati - oduševljena je bila Danijela. Anđela je rekla da joj je baka govorila da ako fućka će joj 'narasti cice i vući će ih za sobom', a žiri je na to 'umro' od smijeha. 

- Ljudi fućkate više jer je to odraz pozitivnog društvenog stanja - zadovoljan je bio i Mislav.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'
ODLIČNA FIGURA

Lana Klingor Mihić pokazala je kako izgleda u bikiniju! 'Kakvo tijelo! Odakle ti snaga za sve?'

Glazbenica i poduzetnica kaže kako se ne misli natjecati s mlađim ženama, ali pazi na svoje zdravlje i figuru. Na svoju posljednju fotku dobila je hrpu pozitivnih komentara
Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'
IMALA JE SAMO 20 GODINA

Diletta Leotta: 'Rekli su da sam uspjela samo zbog svojih grudi'

Kod kuće sam te večeri ispustila oslobađajući krik. To je probudilo lava u meni, naučila sam puno nakon toga, rekla je sportska novinarka