Obavijesti

Show

Komentari 82

Valentina Tijan: 'Ne pričam s Vatroslavom, slupao je bager'

Valentina Tijan: 'Ne pričam s Vatroslavom, slupao je bager'
10

OPET NESREĆA Par iz ‘Ljubav je na selu’ okrali su na svadbi, a sad je Vatroslav uništio bager

Vatroslav još ne zna valja li sve na bageru. Završio je na krovu, a kabina je skršena, ispričala nam je Valentina Tijan (26), bivša natjecateljica showa “Ljubav je na selu”. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nakon što su ih na vjenčanju, koje je bilo u srpnju, okrali, uslijedila je još jedna nesreća za njihov džep. Vatroslav Tijan (41) imao nesreću s bagerom. Uspio je iskočiti te je prošao bez ozljede.

- Ima više sreće nego pameti. Iskočio je čim je počeo propadati. Da nije iskočio, odmah bi zaglavio u kabini - rekla je Valentina, koja ne može vjerovati da je njezin suprug imao toliku sreću. Otkad se dogodila nesreća, Valentina ne razgovara s Vatroslavom. 

- Treba se ponašati u skladu sa svojim godinama. Ima dijete, zbog kojeg bi trebao malo više razmišljati i donositi pametnije odluke, a ne uvijek nepromišljene. To ja mogu sa svojim godinama, ali on ne bi trebao - kaže Valentina. Vatroslavu je bager bio potreban kako bi brže napravio posao u polju, ali i jeftinije. Ipak, Valentina je taj novac htjela namijeniti za nešto drugo.

- Ja sam kriva u jednu ruku jer tih 10.000 eura nisam potrošila na svadbu jer je rekao da nam je ostalo toliko. Budući da ja nisam, on je odlučio potrošiti. Eto, kvalitetno ga je ‘spiskao’ - kaže. Valentina bi, kad već nisu potrošili na vjenčanje, voljela da su sačuvali novac kako bi svojoj kćeri Viktoriji, kad poraste, kupili nešto ili je odveli nekamo. Ipak, kaže Vatroslav, Valentina je ljuta jer bi ona radije novac koji je on dao za popravak potrošila na shopping.

Valentinu i Vatroslava su na vjenčanju i okrali. Netko od gostiju uzeo je novac koji se daje za kićenje, ukupno 4000-5000 kuna. Iako su mladenci sumnjali u nekoliko ljudi, dva mjeseca nakon incidenta policija još nije pronašla krivca. 

- Mislila sam da od toga nema ništa pa su mi javili da još rade na tom jer je malo posebniji slučaj. Prvenstveno jer smo kasno prijavili, a i mediji su saznali prije nas. Bila sam neki dan na razgovoru i rečeno mi je da će me obavijestiti kad budu gotovi. Ne može se ništa vratiti, uzalud se sekiram svaki dan - ispričala nam je Valentina, koja se nada da će ipak policija pronaći krivca.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa ...