Obavijesti

Show

Komentari 19

Vampirica Olja tvrdi da su je na Pinku prevarili: 'Nisu mi isplatili honorar, ostavili su me na ulici'

Vampirica Olja tvrdi da su je na Pinku prevarili: 'Nisu mi isplatili honorar, ostavili su me na ulici'
4

Prije ulaska u Zadrugu dogovorila sam honorar od 1500 eura po tjednu. Možda sam im bila preskupa i nisu očekivali da su dobili od mene ono što su htjeli. Ali nema šanse da bih se tamo seksala s nekim, rekla je

Splitska reality zvijezda Olja Einfalt (57) u rujnu prošle godine ušla je srpski reality show 'Zadruga'. Na taj se potez odlučila da bi zarađenim honorarom spasila stan koji joj je pokojni suprug Marko založio kako bi vratio dugove. Ispala je već nakon trećeg tjedna, a smatra da se to dogodilo jer su je se producenti na Pinku željeli riješiti kako je ne bi dovodili na ročišta u Split, iako su obećali da će to napraviti, piše Slobodna Dalmacija. Osim toga, smatra da je jedan od razloga bio i taj što se s njima dogovorila za dobar honorar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neki kažu da se tamo nisam snašla. Ja sam dala najbolje od sebe, a većina mojih performansa nije ni emitirana. Prije ulaska u Zadrugu dogovorila sam honorar od 1500 eura po tjednu. Možda sam im bila preskupa i nisu očekivali da su dobili od mene ono što su htjeli. Ali nema šanse da bih se tamo seksala s nekim ili ne znam što radila - kaže Olja.

Split: Olja Einfalt na plaži

Iako je za tri tjedna trebala dobiti ukupno 4500 eura (33.800,40 kn), na njezin račun otvoren u jednoj beogradskoj banci, uplaćeno je tek 2400 eura (18.019,26 kn). Prvi dio tog iznosa dobila je u srpnju, a drugi prije nekoliko dana.

Kontroverzni srpski reality kraj je proslavio kič partyjem, među gošćama bila i 'vampirica' Olja
Kontroverzni srpski reality kraj je proslavio kič partyjem, među gošćama bila i 'vampirica' Olja

Navodno joj nisu vratili ni dio stvari. Više je puta zvala ljude iz produkcije, no nitko joj ne odgovara na pozive. Slala je Olja i poruke producentici 'Zadruge', Nini Kovačević, no bezuspješno. I tamo su je ignorirali.

- Nisam princeza, ali sam očekivala ipak malo više poštovanja! Najgore od svega mi je što se nitko ne javlja. Osim kad im je trebalo doći u emisiju, što sam sama financirala jer nam nisu plaćeni putni troškovi, iako dobro znaju da dolazim iz druge države. Nisu mi ni TAXI pozvali usred noći kad sam izbačena iz emisije nego je prijateljica morala dolaziti po mene. Pola mojih stvari ostalo je u toj kući. Kasnije sam vidjela da ih drugi kandidati nose - ispričala je Olja.