Show

Komentari 60

Vampirica Olja ulazi u Zadrugu? Društvo će joj praviti rob Kiki

Vampirica Olja ulazi u Zadrugu? Društvo će joj praviti rob Kiki

Iako nije ništa htjela komentirati, kako neslužbeno doznajemo, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u Beogradu pregovara s producentima oko ulaska u 'Zadrugu

Dizajnerica i reality zvijezda Olja Einfalt (58) koja se proslavila u emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za pet na selu' u RTL-ovom prilogu otkrila je da je u pregovorima za ulazak u srpski reality show 'Zadruga'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je bila u Beogradu, ali već prilikom leta naišla je na probleme. Slobodna Dalmacija je pisala da je u zračnoj luci u Kaštelanima nisu htjeli pustiti na let. Bila je odbijena jer nije imala negativan PCR test na koronavirus.

- Još ne mogu vjerovati da me nisu pustili, a cijepljena sam. Ali uistinu je moja pogreška jer se nisam dovoljno dobro informirala. Mislila sam kako mi je dovoljno pokazati potvrdu o cijepljenju - ispričala je Einfalt Mihovilović, kojoj je ovaj događaj pomrsio planove.

Vampirica nije htjela otkriti kojim povodom je išla u Beograd, samo da je imala dogovoren poslovni sastanak. Novinari Slobodne Dalmacije pretpostavili su kako se radi o ulasku u popularni srpski reality 'Zadruga'.

Iako nije ništa htjela komentirati, kako neslužbeno doznajemo, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u Beogradu pregovara s producentima oko ulaska u 'Zadrugu'. 

Boravak zvijezda u 'Zadruzi' plaća se između 300 do 5000 eura tjedno (od 2200 do 37000 kuna). Dodala je ako sve ispadne kako treba, sa sobom će u show voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htjela otkriti.

POGLEDAJTE REAKCIJU INES PETRIĆ IZ LJUBAV JE NA SELU:

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ:

Najčitaniji članci