Obavijesti

Show

Komentari 60

Vampirica Olja ulazi u Zadrugu? Društvo će joj praviti rob Kiki

Vampirica Olja ulazi u Zadrugu? Društvo će joj praviti rob Kiki

Iako nije ništa htjela komentirati, kako neslužbeno doznajemo, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u Beogradu pregovara s producentima oko ulaska u 'Zadrugu

VIDEO

Dizajnerica i reality zvijezda Olja Einfalt (58) koja se proslavila u emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za pet na selu' u RTL-ovom prilogu otkrila je da je u pregovorima za ulazak u srpski reality show 'Zadruga'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Splitski festival VIDEO

Nedavno je bila u Beogradu, ali već prilikom leta naišla je na probleme. Slobodna Dalmacija je pisala da je u zračnoj luci u Kaštelanima nisu htjeli pustiti na let. Bila je odbijena jer nije imala negativan PCR test na koronavirus.

- Još ne mogu vjerovati da me nisu pustili, a cijepljena sam. Ali uistinu je moja pogreška jer se nisam dovoljno dobro informirala. Mislila sam kako mi je dovoljno pokazati potvrdu o cijepljenju - ispričala je Einfalt Mihovilović, kojoj je ovaj događaj pomrsio planove.

Vampirica nije htjela otkriti kojim povodom je išla u Beograd, samo da je imala dogovoren poslovni sastanak. Novinari Slobodne Dalmacije pretpostavili su kako se radi o ulasku u popularni srpski reality 'Zadruga'.

Splitsku vampiricu nisu pustili na let: 'Još uvijek ne vjerujem'
Splitsku vampiricu nisu pustili na let: 'Još uvijek ne vjerujem'

Iako nije ništa htjela komentirati, kako neslužbeno doznajemo, bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u Beogradu pregovara s producentima oko ulaska u 'Zadrugu'. 

Boravak zvijezda u 'Zadruzi' plaća se između 300 do 5000 eura tjedno (od 2200 do 37000 kuna). Dodala je ako sve ispadne kako treba, sa sobom će u show voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htjela otkriti.

POGLEDAJTE REAKCIJU INES PETRIĆ IZ LJUBAV JE NA SELU:

POGLEDAJTE KAKO JE NA SCENE IZ JUŽNOG VETRA REAGIRAO MIODRAG RADONJIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin