Show

Komentari 84

Splitsku vampiricu nisu pustili na let: 'Još uvijek ne vjerujem'

Splitsku vampiricu nisu pustili na let: 'Još uvijek ne vjerujem'

Olji Einfalt Mihovilović avio kompanije pomutile su planove za put u Beograd. Ogorčena "vampirica" još uvijek je u šoku zbog razloga koji je osoblje navelo zašto je odbijena

Umjetnicu Olju Einfalt Mihovilović (58) jučer je na zračnoj luci u Kaštelima dočekalo neugodno iznenađenje, piše Slobodna Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, reality zvijezda trebala je biti na letu za Beograd s kompanijom Air Serbia, ali na zakazano putovanje nije krenula.

Splićanka je cijepljenja i dokaze o tome je pokazala osoblju u zračnoj luci. Bila je odbijena jer nije imala negativan PCR test na koronavirus.

- Još ne mogu vjerovati da me nisu pustili, a cijepljena sam. Ali uistinu je moja pogreška jer se nisam dovoljno dobro informirala. Mislila sam kako mi je dovoljno pokazati potvrdu o cijepljenju - ispričala je Einfalt Mihovilović, kojoj je ovaj događaj pomrsio planove.

 - Vlastima u Srbiji, ako niste njihov državljanin to nije dovoljno. To se međutim ne odnosi na susjedne zemlje, pa tako ni za Sloveniju koja je u Europskoj Uniji, kao i Hrvatska, što je baš apsurdno. S njima Srbija ima sporazum o priznavanju cjepiva, a iz mog primjera je očito kako s našom zemljom nema - objašnjava Olja.

Vampirica nije htjela otkriti kojim povodom je išla u Beograd, samo da je imala dogovoren poslovni sastanak. Novinari Slobodne Dalmacije pretpostavili su kako se radi o ulasku u popularni srpski reality "Zadruga".

- Sad mi ne preostaje ništa drugo osim da kupim novu kartu i ovaj put napravim test na Covid-19 prije polaska - rekla je Olja.

Najčitaniji članci