Show

Komentari 17

Varala je supruga u 'Zadruzi' s Hrvatom, a sada je doživjela živčani slom: 'Oprosti mi majko'

Varala je supruga u 'Zadruzi' s Hrvatom, a sada je doživjela živčani slom: 'Oprosti mi majko'

Njena avantura s Hrvatom, Filipom Carom bila je najveća priča proteklih tjedana u kući. Zbog njega je prevarila i supruga Dejana, pred čijim očima se otvoreno ljubila sa Carom. Bježala je prvom prilikom pod plahte...

Oče moj, molim te oprosti mi za sve! Ispričavam se zbog mojih postupaka, što sam napravila sve ovo, znam da te je sramota. Oprosti mi što sam te izdala, molim te. Volim te tata, jecajući je govorila Dalila Dragojević pred kamerama u srpskom reality showu 'Zadruga', piše Blic.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njena avantura s Hrvatom, Filipom Carom bila je najveća priča proteklih tjedana u kući. Zbog njega je prevarila i supruga Dejana, pred čijim očima se otvoreno ljubila sa Carom. Bježala je prvom prilikom pod plahte kreveta te se nije libila izmjenjivati nježnosti.

Sada se svega otvoreno kaje. Tražila je oprost od roditelja čija je imena u suzama zazivala.

- Majko moja, majčice. Bože moj, pomozi mi da se izvučem iz svega ovoga. Majka me je čuvala kao bebu, govorila mi je 'ružo moja lijepa'. Tata mi je rekao da ne ulazim u 'Zadrugu', taman je bio ponosan na mene - izjadala se Dalila. Otkako je u show ušla Maja Marinković, Carova ljubav, Dalili je još teže.

Sve je eskaliralo kada je voditelj Milan Milošević otkrio da će Dalila, zajedno s Lornom, morati se boriti u borbi za opstanak u kući. Ostali natjecatelji su izabrali između nje i njenog supruga Dejana njega te je ona pred eliminacijom.

- Ja ne idem u izolaciju, rekla sam - rekla je ona glasno, te nije poštovala pravila o komunikaciji s drugima zbog čega joj prijeti izbacivanje iz showa.

Najčitaniji članci