Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Vatreni brico ponovno je u akciji: Uredio frizure 'Kaubojima'

Prvi je na stolicu za novu frizuru je sjeo Luka Stepančić, a uskoro se pred vratima kupaonice stvorio poveći red. Odjednom su svi htjeli da ih Boki sredi, kako bi se u što ljepšem svjetlu predstavili za utakmicu s Brazilom

Foto: Privatni album
7 komentara

Na domaćem terenu, ovaj put samo stotinjak kilometara udaljen od svog frizerskog salona, ali i dalje u istoj državi, sa škarama i naoštrenom britvom u rukama, Hrvatskim rukometnim reprezentativcima stigao je Boris Lipovac Boki (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Omiljeni frizer 'vatrenih',  došao je urediti naše igrače prije utakmice s  Brazilom. 

Foto: Privatni albumI

- Čuo sam se s Lukom Cindrićem preko društvenih mreža i dogovorili smo se da ih dođem ošišati - rekao nam Boki.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Banjolučanin koji je vlasnik frizerskog salona Boki u Frankfurtu,  četiri je puta ošišao 'vatrene', a sada se, kako kaže, odlučio urediti većinu rukometaša. Došao je u njihov hotel gdje su ga srdačno dočekali.

Foto: Privatni albumI

- Sve je prošlo u najboljem redu. Nije bilo nikakvih komplikacija niti protokola za posjete ili ulazak, lijepo su me dočekali - objasnio je frizer koji je rukometaše šišao gotovo cijeli dan.

Prvi je na stolicu sjeo Luka Stepančić (28), a uskoro se pred vratima kupaonice stvorio poveći red. Odjednom su svi htjeli da ih Boki sredi, kako bi se u što ljepšem svjetlu predstavili za utakmicu s Brazilom.

Foto: Privatni albumI

Nakon što je “riješio” Stepančića, u kupaonicu su jedan po jedan redom ulazili: Manuel Štrlek (30),  Igor Karačić (30), Luka Cindrić (25), Jakov Vranković (25) i drugi, a najveće promijene Boki je napravio na Željki Musi (33) i Marinu Šegi (33) koje je ošišao gotovo na nulu. 

Vjeruje u pobjedu naših rukometaša te osim riječi podrške koje im je uputio u hotelu, bodrit će ih i s tribina.

- Optimističan sam, veliko zajedništvo vlada u reprezentaciji i zato mislim da ćemo osvojiti ovo prvenstvo. Normalno ako ćemo imati sreće, dogurat će rukometaši i do zlata - uvjeren je Boki, a kako svoje frizure radi s ljubavlju smatra da će rukometašima frizure “pomoći” u pobjedi.

Foto: Privatni albumI

Objasnio nam je kako između rukometaša i nogometaša nema prevelike razlike te da i jedni i drugi žele imati sređene frizure, no otkrio nam je kako mu je ipak nogomet poznatiji sport nego rukomet.

- Svaki sport ima svoje čari. Ipak s rukometom sam malo manje upoznat nego s nogometom u kojem sam od djetinjstva, ali volim oboje - govori frizer.

Iako živi u Njemačkoj s kojom će se Hrvatska sutra odmjeriti snage, glasnice u navijanju 'potrošit' će na 'kauboje'.

Foto: Privatni albumI

- Hrvatska je uvijek broj jedan,ipak sam ja hrvatskih korijena - ponosno je rekao Boris. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 'vatreni' ga nisu zaboravili, njihove frizure uređuje i dan danas, a kako je rekao, to mu predstavlja veliko zadovoljstvo.

- Sretan sam što Antu Rebića šišam svaka dva tjedna, a vatrene sam šišao i u Londonu kad je Leverkusen igrao u Frankfurtu, posjetio sam i  Tin Jedvaja i uredio ga, zadovoljan sam - pohvalio se frizer. 

NOVA KARIJERA HANE IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Priznat ću vam kad sam se prvi put poljubila, ali ne pitajte me za operacije'

Naši partneri pišu
Message