Obavijesti

Show

Komentari 92

Već se zna: U finale 'Plesa sa zvijezdama' idu samo glumci?

Već se zna: U finale 'Plesa sa zvijezdama' idu samo glumci?
9

PLES SA ZVIJEZDAMA Fotograf Damir Hoyka ne ljuti se što je odmah ispao, ali smatra da bi svi trebali izvoditi isti ples, a Mislav Čavajda i Iva Mihalić su favoriti

VIDEO

U osmoj sezoni showa natječe se četvero glumaca, od kojih su dvoje, Mislav Čavajda (32) i Iva Mihalić (28), već u prvoj emisiji osvojili desetke od žirija.

- Nisam očekivala da ću odmah dobiti najveću ocjenu. Bio je to pozitivan šok. Imala sam strašnu tremu prije emisije, puno veću nego prije bilo koje predstave - kaže Iva Mihalić, koja je glumila u seriji “Nedjeljom ujutro, subotom navečer”. Glumica ističe kako uopće nije kompetitivna i ovo joj je prvo natjecanje u životu. Ona i partner Robert Schubert bili su drugi po ocjenama žirija, a najviše bodova dobili su Čavajda i Petra Jeričević. Oba su para plesala cha cha cha.

- Možda bi u prvoj emisiji svi trebali izvoditi isti ples. Parovi koji su plesali cha cha cha bili su u prednosti jer to izgleda puno zanimljivije od slowfoxa, koji smo mi plesali - rekao je Damir Hoyka. Za fotografa i Tihanu Matijaščić sudjelovanje u HTV-ovu showu je završilo. Hoyku je iznenadilo što im je žiri dao samo 17 bodova.

- Zar smo bili toliko lošiji od drugih? Zar smo bili baš za trojku - pita se Hoyka, kojem je najnižu ocjenu dao sudac Davor Bilman. Ornela Vištica (24) i Marko Herceg bili su treći prema mišljenju žirija, a zvijezdu sapunice bodrili su kolege Ivan Herceg i Jagoda Kumrić.

Crni Janko

Glumcima je u prvoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” prosjek ocjena kvario samo Janko Popović Volarić (33), koji je s partnericom Valentinom Walme bio predzadnji po ocjenama žirija.

- Fulao sam korak na početku, pa sam se ‘lovio’ do kraja. Bolje smo plesali na generalnoj probi iako sam tad imao još veću tremu. Priznajem, uspio sam izbjeći ples na Akademiji - kaže Janko. U najavnom videu našalio se kako je došao u show kako bi pobjegao od lošeg društva u kvartu i kazalištu, a sudac Bilman prigovorio mu je da se na plesnom podiju drži kao kvartovski štemer. Članovi žirija, kao i voditelji Duško Ćurlić i Barbara Kolar, zaključili su da su Janko i Valentina vrlo skladan i lijep par, a glumac kaže kako se izvrsno slažu.

Favoriti su mu kolege Mislav Čavajda i Iva Mihalić, za koje kaže da su na drugoj razini plesnog umijeća od ostalih.

- Mislav me iznenadio, baš je rođeni talent. Od Ive sam i očekivala puno jer je vježbala balet - kaže Žanamari Lalić (32), koja je privlačila pažnju zanosnom figurom. Pjevačica kaže kako nije smršavjela unatoč napornim treninzima jer je puno jela.     

Rozga opet ide Sevkinim stopama, ali se odjenula  

Jelena Rozga (35) u HTV-ovu je showu predstavila novu pjesmu “Cirkus”, u kojoj pjeva o ljubavi s muškarcem koji za nju ima pet minuta između posla i obitelji, pa se odavno pomirila da im je ljubav anonimna. Pjevačica koju nikako da netko snimi s dečkom rekla je kako je dugo radila na toj pjesmi s Vjekoslavom i Tončijem Huljićem. “Ples sa zvijezdama” lani je odabrala i Severina za promociju albuma, a mnogi su je kritizirali zbog zlatnog trikoa visoko rezanih gaća. Rozga se u showu pojavila čednija nego ikad, u dugoj haljini Anamarije Asanović. Priznala je da ne zna hodati u haljini do poda.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin