Obavijesti

Show

Komentari 387

Romano je pobjednik! Htio je i zaprositi Marinu, ona ga odbila

Romano je pobjednik! Htio je i zaprositi Marinu, ona ga odbila
9

Gledatelji su odlučili da je pobjednik osme sezone Big Brothera Romano Obilinović 'Žorž'. Čim je došao u studiju, krenuo je prema Marini i htio ju je zaprositi no ona ga je potjerala

VIDEO

Romano Obilinović je odnio pobjedu sa 45 posto glasova gledatelja. S njim su zadnji u Kući ostali Ines i Kocka. 

Čim je došao u studio, krenuo je prema Marini, noseći nešto u zatvorenoj šaci. Ona ga je potjerala rukom i odbrusila mu neka se vrati na svoje mjesto. 

- Jesi ju htio zaprositi? - pitala ga je Marijana.

- Da- odgovorio je kratko Romano te je rekao da je 'sve u redu' i da ga nije povrijedila svojim postupkom. Kada je saznao da je pobjednik, kazao je da je dio novca zaslužila i Marina. 

- Da nje nije bilo, ja ne bi bio ovdje - kazao je Romano. 

Voditeljica Marijana Batinić otkrila je da se preostali natjecatelji bore za 183.700 kuna. Puni iznos nagrade iznosio je 300.000.

Fabiju je laknulo

U drugom krugu izbacivanja, sreću nije imala Rina, koja je dobila čak 40 posto glasova. Nakon nje, iz Kuće je izašao Fabio

- Htjela sam se što prije maknuti s onog kauča i htjela sam što prije sjest kraj Alena. Natjecanje mi je bilo zabavno iskustvo - rekla je Rina kada se u studiju pridružila voditeljici Marijani. 

Fabija je iz publike bodrio otac te je rekao da sada navija za Ines. 

- Pao mi je kamen sa srca kada smo Ines i ja odlučili ne vjenčati se. Ali, mislim da ona ima šanse pobijediti - rekao je Riječnin u razgovoru s Marijanom. 

Alen i Marina prvi napustili show

Gledatelji su odlučili da iz kuće prvi odlaze Marina, sa 24 posto glasova, te Alen sa 38 posto. Alen je jedva dočekao vidjeti svoju zaručnicu, a Marina se bojala izlaska

Alenova punica Blaženka Neni je izjavila da je šokirana što su gledatelji tako odlučili, jer je očekivala da će izaći kao pobjednik. 

- Nisam očekivao da ću prvi ispasti. Rina me svaki dan uvjeravala da ću ući u finale, pa sam mislio da ću malo dulje ostati. No tako je kako je, život ide dalje. Moja pobjeda tek slijedi - kazao je Alen kojeg za par dana čeka vjenčanje sa zaručnicom Livijom koja ga je dočekala u studiju. 

Marina je, pak, bila vidljivo zbunjena i preplašena. 

- Meni je ovo šok, bojala sam se izlaska. Šok mi je i vidjeti ljude. Ono najgore tek slijedi. Ali, preživjet ću štogod da bude - kazala je Marina voditeljici te dodala da se nada da će ipak moći razgovarati sa Sašom. Svoje osjećaje prema Romanu, kaže, ne može opisati jer je u kući radila stvari 'koje nisu stvarne'.

Alen je stao u njenu obranu te svima pojasnio da se Marina nije seksala s Romanom ispod pokrivača. 

Bivši stanari ne vole Marinu  

Voditeljici Marijani Batinić u studiju su se pridružili svi bivši Big Brother stanari - Kristina, Jurica, Katja, Violeta, Ivica, Tamara i Branimir. Tamara je prokomentirala suđenje Marini za preljub te Sašinu ulogu kao svjedoka.

Tamara, koja se privatno druži s Marininim bivšim zaručnikom Sašom, smatra da se Saša 'odlično ponio i obuzdao emocije'.  Tamara i Branimir složili su se da bi Marina prva treba ispasti iz Kuće večeras.

Samo je jedan pobjednik

Avantura Alena, Fabija, Ines, Kocke, Marine, Rine i Romana došla je svome kraju. Samo jedan od stanara Big Brother kuće u zagrabačkoj Dubravi u 'stvarni' će se svijet vratiti bogatiji za nešto manje od 300.000 kuna. 

Dvoje će, na temelju glasanja publike, večeras napustiti show, nakon čega će gledatelji odlučiti o pobjedniku ove sezone Big Brothera. 

Vremena za glasanje, ovoga puta za svog favorita, a ne za izbacivanje onoga tko im nije srcu dra, neće biti mnogo. Kad se sve zbroji i oduzme, samo će jedna ili jedan od stanara kući ponijeti titulu nove BB zvijezde i ček na izdašan iznos. 

Iako su stanarima svako toliko na naplatu stizali njihovi „grijesi“, pa se od početne svote od 300 tisuća kuna oduzimao određen iznos za nenošenje mikrofona, nepoštivanje pravila i slično, pobjednicu ili pobjednika će, kad se crta podvuče, i dalje po izlasku čekati lijepa svota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 387
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti