Obavijesti

Show

Komentari 3

'Večera za 5' ponovno na malim ekranima: Domaćica Dora već je ranije bila u kulinarskom showu

'Večera za 5' ponovno na malim ekranima: Domaćica Dora već je ranije bila u kulinarskom showu
6

Domaći kulinarski show gledatelje u prvom tjednu prikazivanja novih epizoda 17. sezone vodi u Gorski kotar

Nove epizode kultne 'Večere za 5' stižu od ponedjeljka, 5. veljače. Svakim radnim danom od 17.45 sati gledatelje očekuje nova porcija domaćih obroka i zanimljivih kulinarskih trikova uz lepezu raskošnih karaktera iz svih dijelova Hrvatske. Novi nastavci kreću iz Gorskog kotara!

Sjećate li se Stanislava Hudija? Kuhao je u 'Večeri za 5', a dom je pretvorio u egipatsko carstvo
Sjećate li se Stanislava Hudija? Kuhao je u 'Večeri za 5', a dom je pretvorio u egipatsko carstvo

Domaći kulinarski show gledatelje u prvom tjednu prikazivanja novih epizoda 17. sezone vodi u Gorski kotar.

Tjedan će otvoriti Dora Andlar (37) iz Delnica. Ekonomistica po struci radi kao odgajateljica, a u 'Večeru za 5' prijavila se zbog zabave i novog iskustva. Opuštena je, spontana i obožava se družiti s bliskim ljudima. Najčešće kuha jednostavna i praktična jela, a posebno voli jesti ribu. Prije desetak godina već je sudjelovala u 'Večeri za 5', a sjajno iskustvo motiviralo ju je da se prijavi ponovno.

Nakon Dore, drugog dana će kuhati Tamara Tomić (36) iz Fužina. Veterinarska tehničarka vlasnica je salona za pse, volontira u skloništima za životinje i jogom na svili. Obožava spravljati i isprobavati nova jela, a voli jesti sve - od mesa do ribe.

Alma Zustović (38) iz Skrada po zanimanju je mesarka, a u 'Večeru za 5' prijavila se zbog dobre zabave. Voli se šaliti te obožava druženja, a za svoje prijatelje najčešće kuha piletinu i tjesteninu. 

Ekonomistica Tatjana Boljunčić (61) iz Lučice u 'Večeru za 5' se prijavila zbog novog iskustva. Za sebe će reći da je društvena, vesela i marljiva te da najviše voli istarsku kuhinju. Od nje se stoga može očekivati mješavina istarskog i goranskog jelovnika. 

Umirovljenica Ljubica Zima (78) iz Fužina u 'Večeru za 5' prijavila se zbog druženja, ali i dovoljno vremena kojeg ima otkako je u mirovini. Obožava obrađivati svoj vrt, družiti se i putovati s umirovljenicima, a hobi joj je i skupljanje recepata i viceva iz omiljenih dnevnih novina.

Pet dama iz Gorskog kotara stiže sa spremnim receptima domaće kuhinje. Poput njih i 'Večera za 5' ima pravi recept za osvajanje srca gledatelja pa nepromijenjenim konceptom iz sezone u sezonu osvaja nove gledatelje. Od 2007. godine zaljubljenici u dobru hranu pokušavaju osvojiti nagradu od 1000 eura i prestižnu titulu najboljeg amaterskog kuhara svog kraja.

Zanimljive i dinamične kulinarske borbe vode se iz tjedna u tjedan u različitim krajevima Lijepe Naše, kandidati pokazuju tradicionalne, ali i nešto modernije varijante priprave hrane u njihovom kraju. Karakter domaćina uvijek je neizostavan začin posluženoj večeri pa šarm može pomoći pri pehu u kuhinji! Dokaz je to da je srce kuhinje uvijek onaj koji kuha i slavi sa svojim gostima običaj okupljanja oko zajedničkog stola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Gledatelji primijetili promjene kod Marka: 'Počeo je filozofirati jer mu se sviđa druga iz Braka'
PODIGAO PRAŠINU

Gledatelji primijetili promjene kod Marka: 'Počeo je filozofirati jer mu se sviđa druga iz Braka'

Mnogi smatraju da Marko povukao jer se zaljubio u drugu ženu iz 'Braka na prvu'. S druge strane, neki smatraju da Irma previše analizira situaciju i komplicira, dok Marko jednostavno ne želi ništa forsirati
Čas je ima, čas je nema! Malo tko je primijetio jedan detalj na fotografijama Danijele Dvornik
POKAZALA VITKU LINIJU

Čas je ima, čas je nema! Malo tko je primijetio jedan detalj na fotografijama Danijele Dvornik

Danijela Dvornik objavila je nekoliko fotografija s plaže na društvenim mrežama. Pohvalila se vitkom figurom, komplimenti su pljuštali u komentarima, ali jedan detalj možda je većini promaknuo...