Obavijesti

Show

Komentari 1

Večeras u zagrebačkoj Tvornici drugi 'ELECTOR', cijelu dodjelu pratite na portalu 24sata

Večeras u zagrebačkoj Tvornici drugi 'ELECTOR', cijelu dodjelu pratite na portalu 24sata
3

Sve nominirane mlade DJ-eve i producente u kategoriji New (S)elector, HDS ZAMP nagrađuje DJ licencom uz koju će bezbrižno publici predstaviti svoje umijeće. Dodjelu možete pratiti na portalu 24sata

VIDEO

Za samo nekoliko sati saznat će se tko kući odlazi bogatiji za kipić nagrade 'ELECTOR', a u zagrebačkoj Tvornici kulture sve je spremno za još jedan veliki party. Dodjela kreće u 20 sati, a renomirana imena domaće elektroničke scene s pozornice će svojim trakama zabavljati sve okupljene.

PRATITE DODJELU 'ELECTORA':

Za DJ pult će stati Koolade, Ivna Ji, Filip Motovunski, Cortex Thrill, Zakorff, Elena Mikac i Tom Bug, a na after-partyju će glazbu puštati nominirani u kategoriji New (S)elector godine - Elena Mikac, Eloc i Lovro BaletićDimensions Festival, Mo:dem, Sonus festival 2022 i Stereotip With Curses te Peti kupe, odmjerit će snage za titulu.

Dobitnici nagrade 'Rock&Off' za životno djelo ove godine su Ante Perković i Denis Mujadžić
Dobitnici nagrade 'Rock&Off' za životno djelo ove godine su Ante Perković i Denis Mujadžić


U kategoriji Album/kompilacija godine nominirani su: Aklea Neon s pjesmom 'Dođi na Joji', Banana Zvuk i 'Legaliziraj Remixes', Ilija Rudman s 'Meteor One', Koolade - 'Lovers' Lane' te Pridjevi i pjesma 'AWOL'. Za nagradu u kategoriji Remiks godine konkuriraju Ilija Rudman i 'Crazy P - Night Rain', Petar Dundov s 'Pole Folder & CP - Apollo Vibes' i Time To Sleep s pjesmom Ide Prester, 'Luda'.

U utrci za nagradu u kategoriji Techno singl/EP godine konkuriraju: DJ Jock - 'Urania', Petar Dundov s 'Cosmic Theatre' i Zarkoff - 'Completed With Errors'. Fikcio Mongerova 'After All', Matroda s 'Gotta Let You Go' ili Time To Sleep - 'Swampy's Groove' dobit će priznanje za House singl/EP godine.

Nakon što su objavljene pjesme s Dore, Hrvatska se našla na dnu eurovizijskih kladionica
Nakon što su objavljene pjesme s Dore, Hrvatska se našla na dnu eurovizijskih kladionica

New (S)elector godine ovoga će puta biti Elena Mikac, Eloc ili Lovro Baletić. Sve nominirane mlade DJ-eve i producente u toj kategoriji HDS ZAMP nagradit će DJ licencom uz koju će moći bezbrižno publici predstaviti svoje umijeće.

Bass singl/EP godine na drugoj dodjeli 'ELECTORA' postat će netko od sljedećih izvođača: Anja G & Dr. Obi - 'Moonlight', Filip Motovunski - 'Blood Overflow' ili Filip Motovunski & Joe Raygun - 'Give'em'. Cortex Thrill s 'Cosmic Voyage Trilogy Episode I', Egoless i 'Mind the Zaps', Ivna Ji s 'Rescape' i Trokut s 'Rotate, Align EP' natječu se u novoj kategoriji Electronica singl/EP godine.

Prijavi se na novi glazbeni show i postani pjevačka zvijezda: Tu je i nagrada od 50.000 eura
Prijavi se na novi glazbeni show i postani pjevačka zvijezda: Tu je i  nagrada od 50.000 eura


Napeto je i u kategoriji DJ-a godine kojeg bira publika, a među nominiranima su Ana Antonova, DJ Jock, DJ Ogi, Felver, Filip Motovunski, Ilija Rudman, Insolate, Ivna Ji, Jan Kinčl, Matroda, Petar Dundov, PEZNT i Tom Bug. Nagradu 'ELECTOR' pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko društvo skladatelja uz koproducenta Tvornicu Kulture, a organizator je Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Što se događa? Izraelki do prije dva dana nisu davali šanse, sad je glavna konkurencija  Lasagni!
PREOKRET NA POMOLU?

Što se događa? Izraelki do prije dva dana nisu davali šanse, sad je glavna konkurencija Lasagni!

Sve do jučer glavni Lasagnin rival za pobjedu bio je švicarski predstavnik Nemo, ali njegova izvedba u 2. polufinalnoj večeri očito nikoga nije oduševila...

Počela je proba za finale: Izraelka raste na kladionicama, a Hrvati šalju podršku Lasagni
PRATITE UŽIVO

Počela je proba za finale: Izraelka raste na kladionicama, a Hrvati šalju podršku Lasagni

Ukupno 26 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, a od njih je šestero imalo izravan prolaz u finale
Otkrili tko će nastupati u show programu finala Eurosonga
ZABAVNA VEČER

Otkrili tko će nastupati u show programu finala Eurosonga

Zvijezde će odati počast ABBA-i, koja je prije 50 godina pobijedila na Eurosongu s hitom 'Waterloo' te time donijela Švedskoj prvu pobjedu ikad na natjecanju