Show

Komentari 13

Vedran Ćorluka posvetio Franki slatku objavu za 29. rođendan

Vedran Ćorluka posvetio Franki slatku objavu za 29. rođendan

Bivši nogometaš na društvenim mrežama je obilježio rođendan supruge Franke fotografijom njihovog sinčića Viktora. Pjevačici su čestitale i brojne kolegice

Bivši nogometaš i odnedavno pomoćni trener hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić Ćorluka vjenčali su se prije tri godine u Istri. Roditelji su dvogodišnjeg sina Viktora, a odnedavno ponovno uživaju u obiteljskom životu jer je Vedran završio svoju igračku karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je nedavno proslavila 29. rođendan, a suprug joj tim povodom posvetio slatku objavu na Instagramu. Na svom storyju podijelio je fotografiju njihovog sina Viktora koji drži rođendanski balon, a lice mu je sakrio emotikonima.

- Sretan rođendan, mamice - napisao je Vedran uz fotografiju.

Franka je za svoj rođendan na Instagram profilu objavila najavu za novi spot, koju su komentirale brojne kolegice i domaće zvijezde.

- Sretan rođendan, ljepotice! Blizanci su zakon - napisala joj je influencerica Sonja Kovač, a u čestitkama su joj se pridružile i Izabel Kovačić, Marijana Batinić, Marija Husar Rimac, Ivana Mišerić i mnogi drugi.

Najčitaniji članci