Obavijesti

Show

Komentari 0

Velika glazbena zvijezda rasplesat će Split ovog ljeta

Velika glazbena zvijezda rasplesat će Split ovog ljeta

Stotinu tisuća partyjanera očekuje se u srpnju i kolovozu u Puli i gradu pod Marjanom na festivalu elektronske glazbe u organizaciji ALDA i Insomniaca

VIDEO

Početkom proteklog tjedna osvanula je službena potvrda organizacije spektakularnog sedmodnevnog glazbenog događanja koje će biti održano u Puli. Riječ je o festivalu elektroničke glazbe pod nazivom "Secret project presents Pula music week“, čiju organizaciju potpisuju najveći glazbeni promotori ALDA i Insomniac. Da ne misle stati samo na tome, potvrđeno je danas na konferenciji za medije gdje je najavljeno još jedno veliko glazbeno događanje koje će se ovog ljeta održati u Splitu. Po pitanju detalja u vidu termina, lokacije i izvođača, organizatori su za sad ostali zakopčani i nisu iznijeli detalje, no na pressici se moglo čuti da će u Splitu nastupiti jedna od globalno najpopularnijih zvijezda današnje glazbene scene.

Dan Medhurst

- Počeli smo s pripremama za festival u Puli i Splitu prije četiri godine. U Puli nas očekuje mnoštvo vrhunskih glazbenika, a što se tiče splitske zvijezde festivala zasad mogu samo reći da je riječ o mega popularnom izvođaču, čije ćemo ime objaviti krajem travnja. Pulu i Split smo odabrali jer riječ je o dva glavna grada, Istre i Dalmacije. Puno puta sam bio ovdje, i Jadran me oduševio. Mislio sam da je nemoguće, no moguće. Bilo je jako teško organizirati festival u ovom pandemijskom dobu, no razmišljali smo kad tad se sve mora opet otvoriti. Vjerovali smo u sve i počeli raditi na tome i sad je konačno došao dan kad sve skupa možemo najaviti - rekao je  Allan Hardenberg, čelni čovjeka ALDA-e.

Nikad veći interes za Sea Star festivalom! Stiže publika iz više od 35 zemalja!
Nikad veći interes za Sea Star festivalom! Stiže publika iz više od 35 zemalja!

Hardenberg i Baggi Begović, čelnik Insomniaca za Europu, dodali su kako Split očekuje spektakl kakav do sad nije vidio.

- Možemo potvrditi da će domaća i svjetska javnost biti ugodno iznenađena. O čemu je točno riječ, informirat ćemo u nadolazećim tjednima. Svi detalji su organizacijski poznati i ugovoreni, a glazbeni event koji spremamo će biti iznimno atraktivan, prvenstveno zbog izvođača koji će nastupiti, ali i činjenice da će ovime Hrvatska zasigurno doći u fokus interesa glazbene publike na globalnoj razini - istaknuli su Hardenberg i Begović.

SPlit: David Guetta nastupao na prvoj večeri Ultre

Begović je dodao da je dosta putovao po svijetu, ali malo toga može parirati turističkoj ponudi Hrvatske.

- Hrvatska je turistički dragulj. Najbolji način da se dovedu mladi turisti je glazba. Zato su Split i Pula najbolja destinacija - zaključio je Begović.

Podsjetimo kako će u Puli tijekom sedam dana događanja nastupiti neki od vodećih DJ-a poput južnokorejske atrakcije Peggy Gou, Solomuna, britanskog producentskog dua Disclosure, Tale Of Us,  Borisa Brejche, Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffee-a. Riječ je o izvođaču čiji je album prije par dana osvojio Grammyja u kategoriji najboljeg plesnog albuma elektronske glazbe. Po pitanju detalja događanja u Splitu ostaje nam biti strpljiv i čekati skore objave na tu temu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac