Show

Komentari 0

Veliki humanitarni koncert u Lisinskom okupit će brojna poznata lica s hrvatske estrade

Veliki humanitarni koncert u Lisinskom okupit će brojna poznata lica s hrvatske estrade

Osim što ćete uživati u predivnoj glazbi, kupnjom ulaznica pomažete rad udruge Krijesnica koja za svoje štićenike ima djecu oboljele od malignih bolesti

Popularna splitska grupa Ocean uz orkestar Joška Banova, na početku proljeća  04.04. raspjevati će brojnu publiku zagrebačke dvorane Lisinski koncertom pod nazivom Ocean&Prijatelji - Korakom po nebu.

Zorica Kondža, Tedi Spalato, Maya Sar, Matija Dedić, Ante Gelo i Bernarda Bruno, jedna su od  najvećih imena hrvatske glazbene scene koji su dio ove čarobne glazbene bajke koju ne smijete propustiti!

Vječni hitovi poput pjesama: “Zar je voljeti grijeh”, “Ti si moj san”, “Sve ću preživit”, “Zauvik tvoj”... samo djelić spektakla u kojem ćemo uživati u ovom emotivnom koncertu.

Uz spomenute hitove, grupa Ocean će pokazati i sve ono što su radili u protekle 4 godine - kolaž hitova s tri studijska albuma i jedan EP. Prvi album “Kad me pogledaš” bend je objavio krajem 2018 godine. Bio je to dupli  album s 20 singlova o kojem je s puno riječi pohvale pisao ugledni splitski glazbeni urednik i novinar  Goran Pelaić. Krajem 2021 godine, nakon 2 godine koncertne pauze grupa gotovo istovremeno objavljuje 2 nova izdanja. Album “Korakom po nebu”  (8 singlova) i EP “Ambis”  (4 singla) od kojih posebno treba izdvojiti naslovni singl “Ambis” (Nenormalno) koji je snimljen u suradnji s mladim američkim R’n'B pjevačem Quincy Thompsonom.

Osim što ćete uživati u predivnoj glazbi kupnjom ulaznica na blagajni KD Lisinski ili putem weba na: Ulaznice.hr ili Entrio.hr napravit će te i dobro djelo.

Kupnjom svoje ulaznice pomažete rad udruge Krijesnica koja za svoje štićenike ima djecu oboljele od malignih bolesti.

Najčitaniji članci