Obavijesti

Show

Komentari 5

Veliki zavodnici na bini: Oni će lomiti srca brojnih gledateljica

Veliki zavodnici na bini: Oni će lomiti srca brojnih gledateljica
1

Emanuel Srpak uistinu je svestran mladić. Osim što studira, Emanuel se bavi i pisanjem poezije, proze i drame, skladanjem autorskih pjesama i pjevanjem u alternativnom bendu

VIDEO

Svoju priliku da pred stručnim žirijem 'Zvijezdi' pokažu koliko dobro umiju baratati svojim glasnicama dobili su i mladići koji će zapeti za oko brojnim gledateljicama. Ne sumnjamo da će im, prošli oni dalje ili ne, broj upita za prijateljstvom na društvenim mrežama porasti, piše RTL.

Dejan Roginić iz Oroslavlja se već godinama bavi pjevanjem i sviranjem. Po struci je automehaničar, a glazba mu je najdraži hobi. Ovaj 24-godišnjak je nekoliko puta nastupao na festivalima, svadbama i u kazalištu, kao solo pjevač ili u bendu, zna svirati gitaru i klavir te piše skladbe i tekstove za svoje autorske pjesme. A i s kamerama ima iskustva – bio je sudionik RTL-ovog showa 'Samo nebo zna' u kojem je zanosna natjecateljica Dora tražila partnera iz snova.

Dejanov kolega po struci, Goran Orešković (19) dolazi iz Delnica. Sam je naučio svirati gitaru te odnedavno pjeva u solo vodama. Voli slušati rock i uvijek je spreman za zabavu. Pred žiri će doći s gitarom, a otpjevat će pjesmu 'Opće opasnosti'.

Emanuel Srpak (21) iz Čakovca uistinu je svestran mladić. Osim što studira, Emanuel se bavi i pisanjem poezije, proze i drame, skladanjem autorskih pjesama i pjevanjem u alternativnom bendu. U 'Zvijezde' su ga prijavili prijatelji, a prihvaćanje izazova da pred žirijem otpjeva barem jednu svoju pjesmu smatra najluđom stvari koju je u životu učinio.

Fran Malkoč iz mjesta Lukavec, u blizini Velike Gorice, voli glazbu i pjevanje. Dok je njegov brat bio mali, često mu je pjevao uspavanke. Franova majka je i najveća podrška. Upravo ga je ona ohrabrila da se prijavi na glazbeno natjecanje jer odlično pjeva, muzikalan je, svira gitaru i pjevao je u crkvenom zboru. Hobi su mu video igrice i teretana.

Filip Rudan (17) iz Zagreba s ponosom ističe da je nastupao na školskom pjevačkom natjecanju te da voli slušati electronic dance. Ovaj učenik srednje ekonomske škole već se 4 godine bavi parkourom i stalno je u pokretu. Smatra da zvijezda treba imati dobar karakter, biti dobra i skromna osoba. Pred žirijem će otpjevati pjesmu Toše Proeskog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega