Obavijesti

Show

Komentari 3

Veseli rođendan: Gabi Novak čestitali su i Dikan i M. Bandić

Veseli rođendan: Gabi Novak čestitali su i Dikan i M. Bandić
7

Ne znam jesu li ljepše pjesme koje pjevaju ili su ljepše one same, šarmirao je Milan Bandić Gabi, Terezu i Radojku, a Radeljak je rekao da im nitko nije ni do koljena

VIDEO

Strašno se veselimo nastupima i zajedničkim druženjima. Jako nam je lijepo i ne prestajemo se smijati, rekle su dive Radojka Šverko, Tereza Kesovija i Gabi Novak gostujući na Narodnom radiju. 

Kod Dalibora Petka u Glazbenom showu najavile su svoju ljetnu turneju u sklopu koje će obići Zadar, Trogir i Makarsku. 

- Ne smijem pričati o čemu govorimo u garderobi, ali zbližile smo se kao da smo išle zajedno u školu - povjerila se Meri Cetinić, koja se divama nekoliko puta pridružila na  koncertima. 

Daniela Trbović opisala ih je kao 3 jahačice apokalipse koje su vrijedne divljenja, a Jasna Zlokić rekla je kako su one umjetnice, koje su i danas jako poželjne žene. Marija Husar, koja je dosad već pjevala s Gabi i Radojkom, ponudila je suradnju Terezi, a dive su rekle da bi za svog PR-a najradije uposlile kolegicu Kseniju Erker koja ih uvijek počasti najljepšim komplimentima.

- Ne znam jesu li ljepše pjesme koje pjevaju ili su ljepše one same - šarmirao ih je riječima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvavši ih na kavicu, a Josip Dikan Radeljak kazao je da im ni danas nitko nije do koljena. Oba su šarmera raznježili dive. 

- Nikad neću zaboraviti kako mi je Dikan pomogao. Naime, imala sam sudar u kojem sam dobila potres mozga. Nisam se dala kod doktora, boreći se da mi nije ništa. Bila sam u šoku, a onda je došao Dikan opalio mi šamar i rekao dosta, ja te vozim u bolnicu. I danas sam mu zahvalna na tome - rekla je Tereza.

Radojka i Tereza svoju su kolegicu Gabi dirnule do suza. Naime, kako je Gabi bio rođendan, dive su joj u glas zapjevale 'Sretan rođendan'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...