Obavijesti

Show

Komentari 45

Pisarović se 'vraća': Veseli me nastup s Krešom Bengalkom

Pisarović se 'vraća': Veseli me nastup s Krešom Bengalkom
6

IDE NA BRUCOŠIJADU Na FER-ovoj brucošijadi u Zagrebu pjevat će i Vesna Pisarović. Za studente će izvoditi svoje najveće hitove, a još su najavljeni nastupi Kreše Bengalke, Šajete, Belfast Fooda...

VIDEO

Stalno me najvaljuju kao ‘veliki povratak Vesne Pisarović’, a ja svake godine pjevam u Hrvatskoj. Ispada da se svake godine po tri-četiri puta vraćam, rekla nam je pjevačica. Pisarović (40) u varaždinskoj Areni 19. listopada pjevat će na brucošijadi, a 10. studenog pjevati na slavnoj brucošijadi FER-a. Dosad u karijeri nije pjevala na brucošijadama, a osim nje, nastupaju Belfast Food, Šajeta, Krešo Bengalka...

viktor zmegac

SNIMA JAZZ ALBUM 

- Zvali su me, a takav se poziv ne odbija. Baš se veselim nastupu sa svima i pred studentima. Pa te su generacije odrastale uz moje pjesme, sad će ih slušati. Pratit će me bend koji je sa mnom već 18 godina, znači da je sve idealno ispalo - radosno je rekla Pisarović. A te generacije odrastale su uz “Jutro donosi kraj”, “Dolje na koljena”, “Za tebe stvorena”... Tih će se dana moći prisjetiti i na brucošijadi. Vesna će za njih otpjevati samo svoje najveće hitove.

- Nisam ja odustala od njih, često ih izvodim na nastupima, bude to nekakv spoj jazza i tih starijih pjesama. No sad ću za studente pjevati samo uspješnice - objasnila nam je Pisarović. Prije zagrebačke brucošijade u Bruxellesu će snimiti jazz album, a onda krenuti završavati još jedan, ali pop.

vesna pisarovic

- Ovaj jazz će biti veliki test za mene, to mi je velika želja da ispadne dobro. A što se tiče popa, pa nisam nikad pobjegla od njega. Samo, sad sam starija i to neće biti pjesme kao što su bile nekad davno. Bit će to pop, ali drugačiji nego prije - najavila je. Jazz ju je i “potjerao” iz Hrvatske prije 12 godina. Osjećala je lagano nezadovoljstvo, a onda je presudio jedan koncert.

- Nije mi se svidio način na koji sam pjevala, kao da sam bila ograničena. Htjela sam nešto više i onda sam na tom jazz koncertu vidjela da je to moguće, da postoji drugi svemir, ali do kojeg je ipak moguće. I zaista je, i dalje živim od glazbe - rekla je Pisarović. No to je utjecalo na to da u potpunosti promijeni život. Kaže da nije imala problema ovdje na sceni, no više nije mogla. Studirala je jazz pjevanje u Nizozemskoj, a zatim u Engleskoj. Danas joj je baza sa suprugom Ozrenom Pupovcem.

Davor Puklavec

- Bilo je s odnosima sve u redu, nije bilo nemoralnih ponuda. Dobivala sam i simpatične poruke ili medvjediće od publike, bilo je zgodno - rekla je i dodala:

U BERLINU JE NEPOZNATA

- Sad živim na relaciji Zagreb - Berlin, po nekoliko sam mjeseci u svakom gradu. To je privilegija. Iako se pitam što mi je to trebalo, no traje vrlo kratko. Zagreb je moj grad, a u Berlinu je opet drugačije. Multikultularan je, pun programa i života, uživam u tamošnjim koncertima. I tamo ispadam duh, totalno sam nepoznata, a u Hrvatskoj me ipak ponekad prepoznaju, iako to ne volim. No ako me ne prepoznaju fizički, kad progovorim, tad me povežu - rekla je. Obitelj se uspješno nosi s njezinim tempom.

Pixsell

- Lijepa je ta distanca prostora - rekla je.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...