Obavijesti

Show

Komentari 255

Viđaju se u tajnosti: Odvjetnik Marko zaveo je Nives Celzijus

Viđaju se u tajnosti: Odvjetnik Marko zaveo je Nives Celzijus
1

SKRIVAJU ROMANSU Nives Celzijus na naše pozive nije odgovarala, a Marko Krnjak tvrdi da se nisu još poljubili. Par se, kažu njegovi prijatelji, već neko vrijeme viđa

VIDEO

Odvjetnik Marko Krnjak (29) nedavno je viđen kako izmjenjuje poljupce s pjevačicom, spisateljicom i glumicom Nives Celzijus (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

- Poznanici smo i još se nismo poljubili - kratko nam je odgovorio Marko na pitanje o svojem odnosu s Nives, koja na naše pozive nije odgovarala. Ipak, njegovi prijatelji tvrde suprotno. 

Otkrili su nam da se mladi odvjetnik i seksepilna pjevačica često susreću, no vezu žele zadržati daleko od očiju javnosti. Kažu da se par upoznao preko zajedničkog prijatelja koji se bavi iznajmljivanjem automobila. Prema njihovim riječima, Nives i Marko često piju kavu u blizini Lisinskog, uživajući u zajedničkom druženju i nježnim šaputanjima.

Markantni Krnjak odrastao je u međimurskim Novakovcima, pravo je magistrirao na Sveučilištu u Osijeku, a trenutačno radi u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu. Smatra kako je vrlo važno usavršavati se i raditi na sebi, pa želi završiti i poslijediplomski studij. Povremeno se bavi modelingom, a njegove fotografije često nađu mjesto među najbolje odjevenim muškarcima u Zagrebu. 

Opuštaju ga knjige

Svestrani Marko uvijek nađe vremena i za bavljenje sportom jer, kako kaže, zdravlje mu je vrlo bitno. Obožava životinje, a njegova dva boksera čuvaju roditelji i sestra u Čakovcu. Ljubitelj je književnosti, osobito skandinavske, pa mu je veliki gušt nakon napornog radnog dana zavaliti se u krevet i čitati. 

Mlad i uspješan: Krnjak drži do izgleda i uvijek je sređen. Iako voli traperice, casual majice i starke, najčešće ‘fura’ poslovnu odjeću

Slobodno vrijeme najčešće iskoristi kako bi posjetio obitelj ili s prijateljima izašao na piće, u kino ili kazalište. Voli kuhati, a kolege s posla uživaju u delicijama koje priprema. Kaže kako mu često kroz šalu znaju reći da je promašio profesiju. Ipak, Marko je svojedobno priznao kako mu je peglanje mrsko, osobito košulja, koje svakodnevno nosi zbog posla. Menadžer Nives Celzijus tvrdi kako ona nakon prekida s bivšim nogometašem Dinom Drpićem (36) nije bila ni s jednim muškarcem.

Zbog djece je bila ‘solo’

Nives Celzijus i Dino Drpić razveli su se 2014., nakon devet godina turbulentnog braka. Često se šuškalo o njihovim bračnim trzavicama, a bivši nogometaš navodno se još 2009. htio razvesti, nakon što je objavila kontroverznu knjigu “Gola istina”. 
Kasnije je priznala da je suprug znao za njezinu ljubavnu aferu s poznatim igračem jednog europskog nogometnog kluba. Imaju dvoje djece, sina Leonea (11) i kćer Taishu (9), a tvrde kako su ostali prijatelji. Prema njezinim riječima, u dobrim su odnosima i nikad se nisu posvađali, a sreća njihove djece im je prioritet.

 Nakon razvoda Nives se povezivalo s tadašnjim nogometašem Real Madrida Christophom Metzelderom (37), no vezu nije potvrdila. Znala je govoriti kako nema vremena za upoznavanje muškaraca i izlaske. Posvećivala se poslovnim obavezama te sinu i kćeri koje odgaja kao samohrana majka.

Skladan brak: Nives se hvalila kako je u braku s bivšim nogometašem svakoga dana snimala kućne porniće

- Djeca mi ne daju da se ponovno zaljubim - izjavila je u intervjuu prije nekoliko mjeseci. Dodala je kako više ne bi samo tako mogla ući u novu vezu, ali i da nema udvarača te da se nitko od muškaraca ne trudi posebno oko nje. 

Drpić je nakon razvoda dvije godine bio u vezi s atraktivnom Velikogoričankom Ines Katarinom Sušom. Nakon njihova prekida osvojila ga je riječka manekenka Sandra Maričić, koja je prije njega ljubila bivšeg direktora prodaje na jednoj komercijalnoj televiziji, Eduarda Bočkaja. Nives je prije dvije godine prokomentirala novu djevojku bivšeg supruga, Ines Katarinu.

- Dino je uvijek imao specifičan tip žene, ima dobro oko. Iako nemamo mnogo sličnosti, moram mu priznati da ima dobar ukus za žene - damski je izjavila Nives.

Nives Celzijus o bivšem suprugu Dini Drpiću:

'Dobro se slažemo i u sjajnim smo odnosima. i dalje se volimo i poštujemo, iako više nismo par'

Opisala je prije dvije godine budućeg dečka:

Sad je u trendu imati mlađeg frajera. sljedeći dečko treba biti mlad, zgodan i imati pločice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin