Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Victoria: 'Nije mi bilo krivo što je Jovan spavao s Paulinom...'

Vicki je nedavno objavila fotografiju nove frizure i pokazala kako izgleda kao plavuša. Pratitelje je sada iznenadila priznanjem da se ipak radilo samo o periki...

Foto: instagram/RTL
33 komentara

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Victoria Memić (20) otkrila je fanovima razlog izostanka iz finalne emisije. Naime, Victoria je imala smrtni slučaj i zbog toga se nije mogla doći družiti s farmericama i kolegicama iz showa.

Vicki je nedavno objavila fotografiju nove frizure i pokazala kako izgleda kao plavuša. Pratitelje je sada iznenadila priznanjem da se radilo samo o periki. 

- Ja sam zla barbika, srce mi je plastika - napisala je Victoria.

Vjernim pratiteljima odgovorila je i na nekoliko škakljivih pitanja. Jedan fan ju je upitao je li joj krivo što je Jovan spavao s Paulinom', a Victoria je odgovorila da nije.

Jovan je u završnici showa otkrio da mu je žao što ispred Ružice nije izabrao Victoriu.

Foto: Instagram

- Žao mi je što nisam izabrao Victoriu, mislim da bi se nas dvoje bolje složili. Dosta smo se slagali na farmi i sve bi bilo drugačije s Victoriom - zažalio je Jovan.

Foto: RTL

Osim Jovana Victoria osvaja i druge muškarce. Na društvenim mrežama nude joj i brak jer bi takvu damu bilo šteta 'prepustiti' drugim muškarcima.

PODRŽAVA SKIDANJE Victoria o Lidiji Bačić: 'Kad već ima što pokazati, neka pokaže'

Iako Victoria samu sebe voli takvom kakva jest, priznaje da joj dobivanje kojeg kilograma neće narušiti ionako savršen izgled, a planira i neke estetske zahvate.

- Htjela bih otići na plastičnu operaciju. Planiram si povećati grudi - otkrila je.

- Nemoj si to raditi samo zbog toga jer ti netko nameće da moraš imati velike grudi. Ako ćeš ih popraviti zbog toga da bi ti bila zadovoljnija, samo naprijed - poručili su joj pratitelji.

Naši partneri pišu
Message