Obavijesti

Show

Komentari 6

Victoria Beckham u problemu: Dugovi njezina modnog brenda dosegli su oko 480 milijun kuna

Victoria Beckham u problemu: Dugovi njezina modnog brenda dosegli su oko 480 milijun kuna
6

Prema izvoru, uzrok poslovnog neuspjeha je pandemija koja je uzrokovala značajnu financijsku štetu u modnoj industriji, ali i nestabilni odnosi unutar obitelji Beckham

Victoria Beckham (48) poznata je kao ikona stila, no ne može se pohvaliti uspjehom svog modnog brenda koji je pokrenula sa suprugom Davidom Beckhamom (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Napredak njihovog modnog brenda ne ispunjava očekivanja, a prema pisanju The Mirrora, akumulirani dugovi dosegli su oko 480 milijuna kuna što je 80 milijuna kuna više od dugovanja u prošloj godini.

Rovinj, Korčula i Dubrovnik su omiljene destinacije slavnih na Jadranu, evo tko je sve došao
Rovinj, Korčula i Dubrovnik su omiljene destinacije slavnih na Jadranu, evo tko je sve došao

Poslovni neuspjeh nije se dogodio preko noći, njihova tvrtka 2019. je prikupila 137 milijuna kuna dogova te 58 milijuna kuna u 2020. godini. Unatoč problematičnim brojkama, slavni par još uvijek ima velik profit. U 2020. Beckhamovi su ostvarili profit od 103 milijuna kuna.

GQ Men of the Year Awards  2019

Prema izvoru The Mirrora, uzrok poslovnog neuspjeha je pandemija koja je uzrokovala značajnu financijsku štetu u modnoj industriji.

David Beckham and his wife Victoria Beckham enter the dinner tent after their son Brooklyn married Nicola Peltz in Palm Beach

Neuspjeh modnog branda navodno je povezan s nestabilnim odnosima unutar obitelji, točnije onim između Victorije i njezinog sina Brooklyna (23). Njihov je odnos narušen zbog Brooklynove žene, Nicole Peltz (27), koju Victoria navodno ne može podnijeti.

Nedavno je i sama Nicola progovorila o svađi te otkrila kako misli da su glasine proizašle iz toga što za svadbu nije odabrala vjenčanicu s potpisom Victorije, nego modne kuće Valentino.

- Namjeravala sam nositi njenu vjenčanicu i stvarno sam to htjela, ali ona je nakon nekoliko mjeseci rekla da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu - ispričala je Nicola svojedobno.