Show

Komentari 38

VIDEO Hana Hadžiavdagić otkrila kako skija: Od čašice se ne odvaja ni dok je na snijegu

VIDEO Hana Hadžiavdagić otkrila kako skija: Od čašice se ne odvaja ni dok je na snijegu

Hana je neustrašivo stala na skije i spuštala se niz padine francuskih Alpi. Čini se da nije znala kojem užitku se prvo odati toga dana pa je sve spojila u jedno i štapove zamijenila čašom šampanjca i vrećicom za šoping

Bosanskohercegovačka influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) u društvu supruga Tarika Tabakovića već neko vrijeme uživa na odmoru u francuskom skijalištu Courchevel, a zabavu para ne ustručava se pokazati na svome Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve svoje zanimljive trenutke tako dijeli na svojim društvenim mrežama na kojima ju prati preko 660.000 pratitelja. Ovaj je puta pokazala kako žena može balansirati sve male užitke, i to na skijama!

Tako se Hana, bez skijaških štapova, s vrećicom luksuznog brenda u rukama i čašom šampanjca, spuštala niz padine francuskih Alpi. Ali ne samo to, uz sve to je i pozirala za kameru.

- Sasvim običan dan - napisala je u opisu šaljivog, ali u jednu ruku i impresivnog videa na Instagramu.

Video je ubrzo pregledan preko čak 17.000 puta, a u komentarima su ju hvalili i Sonja Kovač (37), Marko Grubnić (40) i Žanamari Perčić (40).

- Sa stilom kao i uvijek - napisala joj je jedna pratiteljica.

- Snimka mjeseca! - dodala je druga.

- Dugo nešto bolje ne vidjeh, svaka čast - oduševila je mnoge pratitelje.

Nakon što je završila svoj odmor, Hana je opet pokazala šaljive isječke povratka. Tako je njezin povratak uključivao i punu mašinu veša.

- Nakon 10 dana skijanja, tri mašine veša, barem ne moram ja peglati - šaljivo je napisala.

Osim idealnog odmora, pohvalila se i proslavom 11. godišnjice uz svoju srodnu dušu slatkim objavama putem Instagram priča. Tako se prisjetila i prošle godišnjice koja je također uključivala snježni odmor.

Najčitaniji članci