Show

Komentari 7

VIDEO Izlazi film s Nicolasom Cageom koji se snimao kod nas, a glumac priznao: Neću gledati!

VIDEO Izlazi film s Nicolasom Cageom koji se snimao kod nas, a glumac priznao: Neću gledati!

Cage u filmu glumi samog sebe, a neke od hrvatskih lokacija na kojima se film snimao prošle godine su Vila Šeherezada i Umjetnička galerija u Dubrovniku, Cavtat, Konavle...

Akcijska komedija 'The Unbearable Weight of Massive Talent' ili 'Nepodnošljiva težina masivnog talenta', u kojem glavnu ulogu ima Nicolas Cage (54) dobila je napokon dugoisčekivani trailer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Cage u filmu glumi samog sebe, a neke od domaćih lokacija na kojima se film snimao prošle godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavle i Cavtat koje su vidljive i u traileru.

Radnja filma prilično je bizarna. Dakle, Nicolas Cage glumi samog sebe, glumca kojem propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara - da dođe na rođendan bogatog obožavatelja. Cage se zatim zatekne u poprilično nezgodnoj situaciji u kojoj, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svi najpoznatijii najlegendarniji likovi koje je ikada odigrao.

No, iako je film pomalo nerazumljiv, kritike su zasad poprilično pozitivne.

- 'Ovo izgleda tako odlično, volim Nicka', 'odlična ideja filma', 'jedva čekam premijeru'- samo su neke od reakcija obožavatelja.

- Ali jednostavno mi se čini preludo otići u kino i gledati samog sebe kako igram vrlo neurotičnu verziju sebe, punu tjeskobe - priznao je glumac te nadodao kako nikada neće pogledati film.

Set filma s Cageom i Pascalom danas se preselio U Cavtat

  Inače, premijera filma trebala bi biti 22. travnja 2022. godine.

Najčitaniji članci