Show

Komentari 14

VIDEO Meghan Markle postala glavna tema Twittera zbog dirljive geste u Nizozemskoj

VIDEO Meghan Markle postala glavna tema Twittera zbog dirljive geste u Nizozemskoj

Kako predivna gesta. Nikada je nisam više voljela; Nije mi bilo jasno zašto skida kaput, kad ono. Preslatko, neki su od komentara korisnika uz snimke na društvenim mrežama

Supruga princa Harryja (37), bivša glumica Meghan Markle (40) postala je hit na društvenim mrežama diljem svijeta nakon dirljive geste u Nizozemskoj

POGLEDAJTE VIDEO 

Poznati supružnici otputovali su u Haag kako bi prisustvovali sportskom događaju pod nazivom 'Invictus Games'. Tamo su, kako pišu strani mediji, stigli u petak nakon kratkog posjeta kraljici Elizabeti II (95) u dvorcu Windsor u Velikoj Britaniji.

Meghan i Harry na putovanje su krenuli sami, djeca sin Archie i kći Lilibet ostali su kod kuće u Kaliforniji no, kod vojvotkinje zbog toga nisu izostali majčinski instinkti. 

Naime, tijekom ceremonije u Nizozemskoj, Meghan je prilikom izlaska iz sale jednoj od natjecateljica pružila svoj kaput kako bi ogrnula bebu jer je vani bilo hladno. Kaput koji je grijao bebu nosi ime brenda Max Mara, a košta 3710 funti, odnosno oko 34 tisuće kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO 

S obzirom na to da su Meghan i Harry cijelo vrijeme bili okruženi fotoaparatima i kamerama, taj trenutak ostao je ovjekovječen. 

Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavili brojni komentari i reakcije korisnika. Veliki dio njih pohvalio je Meghan zbog lijepe geste. 

- Kako predivna gesta. Nikada je nisam više voljela; Nije mi bilo jasno zašto skida kaput, kad ono. Preslatko - neki su od komentara uz snimke na Twitteru.

Najčitaniji članci